Final Fantasy VII

Final Fantasy VII

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 581 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Midgarban, a Shinra Inc. megakonglomerátum ellenőrzése alatt álló városban az első számú Mako-reaktort felrobbantották az AVALANCHE lázadó csoport.

Az AVALANCHE-t titokban hozták létre, hogy lázadást indítson a Shinra Inc. ellen, egy olyan szervezet ellen, amely mako energiát szív fel és elpusztítja a bolygó természeti erőforrásait. Cloud, a Shinra elit harci haderőjének, a SOLDIER volt tagja, részt vett a Mako Reaktor bombázásában.

Meg tudják-e védeni a Cloud és az AVALANCHE a bolygót a hatalmas, félelmetes ellenség, a Shinra Inc. ellen?

Az RPG klasszikus FINAL FANTASY VII visszatér a számítógépre, most már teljesen új online funkciókkal!

Eredmények - Akár tapasztalt FANTASY VII veterán, akár első ízben fedezi fel ezt az RPG klasszikusot, mutassa meg a játékban elért eredményeit, és próbálja ki játékkészségeit 36 ​​vadonatúj új eredmény elérésével. Ossza meg profilját barátaival online, hogy megtudja, ki a végső fantasztikus rajongó.
Felhő takarít meg - Ha otthona távol van, vagy egyszerűen csak egy másik számítógépet játszik, élvezze a FINAL FANTASY VII programot, bárhol is van. A FINAL FANTASY VII felhőalapú mentési támogatásával folytathatja a játék előrehaladását ott, ahol abbahagyta (Internetkapcsolat szükséges. A mentéseket egyszerre csak három számítógép közötti átvitelre lehet igénybe venni).
Character Booster - Találkozzon magával egy nehéz szakaszon, vagy nincs pénze ahhoz, hogy megvásárolja ezt a létfontosságú Phoenix Down-t? A Character Booster segítségével maximalizálhatja HP, MP és Gil szintjét, mindezt egyszerű gombnyomással, így élvezheti kalandját.
PC-re optimalizálva - A FINAL FANTASY VII frissítve lett a legújabb hardver és a Windows operációs rendszerek támogatására.

A mentett fájlok biztonsági mentéséhez ne felejtse el bekapcsolni a Cloud Saving funkciót a Hálózati beállítások panelen a FINAL FANTASY VII indítóban. A játék eltávolításával a számítógépen helyben tárolt összes mentési fájl törlődik.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
RPG
Megjelenés
2013.07.04
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square Enix
Cikkszám
DIGI03787
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ