F1 2017 (Special Edition)

F1 2017 (Special Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
90 935 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

2 elemet tartalmaz: F1 2017 alapjáték, Classic Car DLC

Nyerje meg a 2017-es világbajnokságot, döntsön minden rekordot az eddigi leggyorsabb F1-es autókon, és versenyezzen az elmúlt 30 év legismertebb F1-es autóival. Még mélyebb tízéves karrierrel, változatosabb játékmenettel az új „Championships” módban, valamint számos új funkcióval, online és offline is, az F1 2017 az eddigi legteljesebb és legizgalmasabb F1-videojáték.

Az F1 2017 soha nem látott hozzáférést biztosít a játékosnak nemcsak az F1 pályán lévő izgalmaihoz, hanem a pályán kívüli kereskedésekhez és a járművek fejlesztéséhez is. Az elismert karrier mód frissül, és további gyakorlati programokat tartalmaz, amelyek segítik a sofőrt készségeik csiszolásában, egy kibővített kutatási és fejlesztési fát, hogy nagyobb mélységet és irányítást biztosítson az autó fejlesztése felett, valamint a motorok és a sebességváltók kezelésének képességét az egész év folyamán. az évszak.

Lenyűgöző új helyszínek és lenyűgöző karakterek, amelyekkel kölcsönhatásba léphetnek, ezek a fejlesztések együttesen mind az F1 világának legteljesebb élményét nyújtják.

MASSZÍVAN KITERJESZTETT PÁLYA
A kibővített karrier mód lehetővé teszi a játékosok számára, hogy történelmet írjanak, miközben több évszakon keresztül csiszolják képességeiket és fejlesztik autójukat. Minden korábbinál mélyebben foglalkozzon az új járműkezelési funkciókkal, amelyek megkövetelik, hogy a játékos egyensúlyba hozza az erőforrásokat a teljesítmény javítása, az autó megbízhatóságának fenntartása és a rács büntetéseinek elkerülése érdekében.

Kezelje a hat kulcsfontosságú komponenst, amelyek mindegyike egy modern F1 erőforrást alkot, és olyan csapatkészségek fejlesztésén munkálkodik, mint a boxkiállási idők, a kutatás és fejlesztés sebessége és az új alkatrészek megbízhatósága.

Új gyakorlati programok is léteznek, amelyek segítségével elsajátíthatják és megszerezhetik az erőforráspontokat, az „Üzemanyag-gazdálkodás” és a „Race Pace”, valamint a lenyűgöző új és frissített karrierhelyszínek alkotják a pályán kívüli tárgyalások magával ragadó visszaesését. A klasszikus autók a fokozott karrier módban is középpontba kerülnek, mivel meghívást kapnak arra, hogy versenyezzen velük az új „meghívásos eseményeken”.

Az új játék karrier módjának további fejlesztései közé tartozik a női pilóta avatarok első felvétele, a közösségi verseny győzteseinek új sisakjainak tervezése, a szezon során az autó számának és a sisak kialakításának megváltoztatása, valamint a nagyon kért lehetőség rendelje a rangos 1. helyet a karrierjéhez, amikor megnyeri a pilóta bajnokságot.


ÚJ CLASSIC F1 AUTÓK
A játék öt történelmi csapat - a Ferrari, a McLaren, a Red Bull Racing, a Renault és a Williams - múltjának ikonikus F1-es autóit tartalmazza, amelyek különféle játékmódokban versenyezhetnek. A klasszikus autók szintén integrálódnak a karrier módba, és mind az egy-, mind a többosztályos versenyeken versenyezhetnek.

Vannak új „meghívásos események” is, amelyek sokféle izgalmas játékmódot tartalmaznak, például: Overtake, Pursuit, Checkpoint Challenge és Time Attack.


FEJLETT TÖBB JÁTÉKOS
A játékosok 20 autó teljes rácsával fognak online versenyezni akár nyilvános, akár privát ülésen, két dedikált „nézői” ponttal is kiegészítve. A továbbfejlesztett többjátékos mérkőzések, új online statisztikák és szintező rendszer, valamint az összes többjátékos munkamenettípus lehetővé teszi a 2017-es vagy a klasszikus autók versenyzésének lehetőségét. Az „Esemény mód” mindhárom platformra kiterjedt, valamint egy új versenyképes pontrendszer.


ÚJ 'BAJNOKSÁG' MÓD ÉS ÚJ JÁTÉKTÍPUSOK
Az új „Bajnokság mód” lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megtapasztaljanak olyan egyedi versenyeseményeket, amelyek a hivatalos bajnokságtól eltérő szabályokat és struktúrákat követnek, lehetővé téve a játékosok számára, hogy új és változatos tartalmat tapasztaljanak meg a bajnokság struktúráján belül.


ALTERNATÍV PÁLYÁZATOK
Az első a franchise, valamint a 20 hivatalos pálya mellett négy további pályaváltozattal egészül ki a játékban: Britain Short, Japan Short, USA Short és Bahrain Short, míg a Monaco at Night szintén lenyűgöző módon készült.

Tobii Eye Tracking támogatás:

NÖVELT LÁTHATÓSÁG
• Növelje versenyzési élményét a Tobii Eye Tracking segítségével. Figyelje az előttünk álló kihívásokat, vagy nézzen körül, hogy ellenőrizze a versenyt úgy, hogy tekintetével irányítja a játékon belüli kamerát. Koncentráljon a versenyre a tiszta felhasználói felület segítségével, és csak akkor jelenítsen meg további információkat, amikor szüksége van rá.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Verseny, Szimuláció, Sport
Megjelenés
2017.08.24
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Codemasters
Cikkszám
DIGI03482
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ