F.E.A.R. Ultimate Shooter

F.E.A.R. Ultimate Shooter

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
753 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Legyen a hős a saját mozifilmes cselekedeteiben, feszültségében és terrorjában. Egy titokzatos félkatonai erő beszivárog egy több milliárd dolláros repülőgép-vegyületbe, túszokat ejtve, de nem támaszt igényt. A kormány azzal válaszol, hogy egy különleges erők csapatát küldi csak fel, hogy megsemmisítse őket. A mészárlás élő felvételein megmagyarázhatatlan pusztulási hullám mutatja a katonákat. Más igény nélkül az FEAR elit csapat (First Encounter Assault Recon) összeáll a rendkívüli körülmények kezelésére. Egyetlen küldetést kapnak: Értékeljék a fenyegetést és minden áron szüntessék meg a behatolókat.

FÉLELEM Extraction Point Az Extraction Point ott kezdődik, ahol az eredeti játék véget ért. Mivel a FEAR csapat helikoptere megpróbálja elhagyni a környéket, ehelyett összeomlik. A FEAR csapata így kénytelen alternatív kitermelési pontot keresni, végig a már szabad Alma és paranormális csatlósaival egy megsemmisített városban küzdve.

A FEAR Perseus megbízása Amint az első FEAR csapat és a Delta Force harcol a helyzet irányításáért, egy második FEAR csapatot küldenek be, hogy megvilágítsák az Armacham Technology Corporation (ATC) sötét múltját. A másodlagos FEAR csapat tagjaként arra hívják fel Önt, hogy további információkat találjon az ATC létesítmények titkos projektjével kapcsolatban.

A fő játékkal és a bővítéssel a FEAR teljes élményét megkapja a FEAR Ultimate Shooter Edition révén. Tehát ne hagyja ki, mi tette ezt a játékot annyira rettentővé mások számára, amikor megjelent!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2010.05.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Warner Bros. Interactive
Cikkszám
DIGI03468
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ