Evil Genius

Evil Genius

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 580 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Mindenki uralni akarja a világot! Szerezz globális hatalmat az EVIL GENIUS segítségével, amely az egyetlen teljes világ uralkodási szimulátor. Az ízlésesen gonosz gazdasszony mindennapi feladatai megtapasztalhatók és elsajátíthatók az ultra-titkos bázis felépítésétől a látványos szuperfegyverek kidolgozásáig, hogy elvégezzék a bolondos főtervüket. Milyen gonosz vagy?

Válasszon a három hírhedt Evil Genius karakter közül, amelyek ikonként szolgálnak, és képviselik Önt hatalmi törekvéseiben.
Készítse el a végső Doomsday eszközt, és használja azt a teljes globális uralom eléréséhez.
Készítse el barlangját több mint 300 elemmel, beleértve a kung fu akadémiákat, a rakétabarlangokat és a laboratóriumokat.
Használjon ötletes csapdákat és gonosz „kihallgató” eszközöket a kellemetlen túlzottan ápolt kormányzati ügynökökkel való játékhoz és feladáshoz.
Kezelje csapdáit, amikor olyan csaló szakmákba képzi őket, mint például kísérleti kutatási programok, nehézfegyverek használata és nemzetközi szabotázs.
Toborítson szörnyű bátyákat, hogy járőrözze a bázist, vegye ki ellenségeit, és felháborító küldetéseket vállaljon hatalma és hírhedtsége növelése érdekében.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2004. 09. 28.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Rebellion
Cikkszám
DIGI03414
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ