Europa Universalis IV - Wealth of Nations (DLC)

Europa Universalis IV - Wealth of Nations (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 944 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Nemzetek gazdagsága a második kritikus szempontból dicsért stratégiai játék, az Europa Universalis IV stratégiai játékának második kiterjesztése, amelynek középpontjában a kereskedelem és a világ gazdagságának a pénztárcájába történő bejuttatása áll.

A bővítés lehetővé teszi, hogy titokban kereskedelmi konfliktusokat hozzon létre, eltulajdonítsa a versenytársait a magántulajdonosok segítségével, békeszerződéseket használjon a kereskedelmi hatalom megszerzése érdekében, és új kereskedelmi tőkét hozzon létre a kereskedelem fölötti felfogás megerősítése érdekében.
A kereskedelem, a diplomácia, a hadviselés és a felfedezés epikus játékában a felfedezés kora életbe lépett a Paradox Development Studio, a stratégia mesterei számára. Az Europa Universalis IV lehetővé teszi a nemzetek feletti irányítást, hogy uralkodjon egy birodalom felett, amely az idők folyamán fennmaradt.

Főbb jellemzői:
Rejtett diplomáciai lépésekkel hozhat létre kereskedelmi konfliktusokat:
Hozza ki tárgyalási készségeit, és fedezze fel új diplomáciai módszereit, amelyekkel igazolhatja és kikényszerítheti a kereskedelmi konfliktusokat a verseny ellen
Lopj versenytársaitól a magántulajdonosok segítségével:
Merj felvenni magánszereplőket, akik ellopják a versenytársainak kereskedelmét azáltal, hogy kiszorítják a kereskedelmet egy kalóz nemzetbe. De ha igen, akkor tudja, hogy ez növeli a háború kockázatát, mivel a versenytársaknak igazságos oka van a háborúnak.
Hozzon létre új kereskedelmi tőkét és erősítse kereskedelmét:
Jelöljön meg egy meghatározott kikötőt fő kereskedelmi fővárosaként, az ország fővárosától külön-külön, ugyanabban a kontinensen egy tengerparti tartományban.
Javított kereskedelem a belvízi csomópontokban:
A belföldi kereskedelem csomópontjaiba elhelyezett kereskedők megnövelt bónuszt kapnak az Ön országának kereskedelem hatékonyságával arányosan, és ez növeli a távoli belföldi kereskedelem csomópontjainak kereskedelmének lehetőségeit.
Kelet-India társaságok létrehozása:
Erősítse meg kereskedelmi hálózatát, és távoli területeket érjen el Kelet-India társaságok létrehozásával.
Hatalmas projekteket indít a Szuezi, a Kieli vagy a Panama csatornák építéséhez, hogy új tengeri útvonalakat hozzon létre az óceánok mentén.
Válassza ki, mely személyes dicsőségét kövesse, ha hindu vonalzóként játszik.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2014.05.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI03388
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ