Europa Universalis IV - Cossacks (DLC)

Europa Universalis IV - Cossacks (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 314 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A kozákok az Europa Universalis IV hatodik nagy terjeszkedése, és a Hordákra és Kelet-Európára összpontosít. Ez a kiegészítés lehetővé teszi, hogy hordaként rabolja el szomszédait, hogy törzsei lojálisak maradjanak, és lerombolják földjeiket, hogy hatalmat szerezzenek a technológiai fejlődés vagy a letelepedett nemzetté való átalakulás érdekében. A nemzetek belpolitikája az Estates-kel életre kel, és olyan érdekeket képvisel, mint Lengyelország-Litvánia mágnásai és a sztyeppék névadó kozákjai. A nemzetedben élő kultúrák és bennszülöttek részletesebb ellenőrzése, valamint az a képesség, hogy szorosabban működj együtt AI-szövetségeseiddel, és megértsd céljaikat, lehetővé teszi, hogy kihozza a belső Nagy Pétert.

Főbb jellemzői:


Birtokok:
Nyissuk meg a kozákbirtokot saját igényeikkel, interakcióikkal és képességükkel, hogy kialakítsák saját játszható kozák nemzeteiket


Diplomáciai visszajelzés:
Hozzáadja azt a képességet, hogy sokkal mélyebben interakcióba lépjen az AI-vel azáltal, hogy beállítja a hozzáállását és elmondja, mit akar a háborúkból.


Tengri:
Új vallásmechanika, amelynek középpontjában a szinkretizmus áll. A tengrinek van egy másodlagos vallása, amelyet teljes mértékben tolerálnak, és tetszés szerint megváltoztathatja ezt a másodlagos vallást.


Horda Egység és Razing:
A hordáknak meg kell támadniuk szomszédaikat, hogy kifosztják őket a zsákmányoktól annak érdekében, hogy boldogok legyenek a törzsek, vagy egy törzsi felkelést kockáztatnak. A hordák megsemmisíthetik a meghódított területeket, hogy uralkodói pontokat szerezzenek és egységet teremtsenek.


Haladó kulturális változás:
Hozzáadja azt a lehetőséget, hogy kiválassza, melyik kultúrává kíván átalakítani egy tartományt bármely szomszédos kultúrából, vagy helyreállíthatja a tartomány eredeti kultúráját.


Natív irányelvek:
Hozzáadja azt a képességet, hogy a gyarmatok bennszülöttjeivel szemben politikáját meghatározza, lehetővé téve a kereskedelemre, az asszimilációra vagy az alávetettségre való összpontosítást.


Továbbfejlesztett kémkedés:
Két új kémakció, amely lehetővé teszi, hogy tanulmányozza a fejlettebb országok technológiáját, és agitálja az ellenséges alanyok szabadságát.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2015.12.01
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI03355
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ