Europa Universalis IV - Common Sense (DLC)

Europa Universalis IV - Common Sense (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 459 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Common Sense az Europa Universalis IV ötödik nagyobb terjeszkedése, amely a diplomáciára és a nemzetek belső fejlődésére összpontosít. Ez a kiegészítés lehetővé teszi, hogy békésen fejlessze nemzetét és „magas” birodalmat építsen, miközben megadja az eszközöket a nagy diplomácia végrehajtásához is. A játékváltoztató vallási jellemzők mélységet és érdekes összetettséget adnak a játékmenetnek.

Annak a képességnek, hogy szorosan együttműködhessen alanyaival, és jobban befolyásolja őket interakciók és rendeletek révén, ésszerűnek kell lennie annak, hogy bárki tervezzen, hogy megbékéljen az alkotmányos monarchiák belső küzdelmeivel.

Főbb jellemzői:


Új vallásos játékmenet:


A protestánsok és a buddhisták új mechanikája elmélyíti a vallási játékmenetet. A protestánsok vallási hagyományok megszerzésével sajátítják el saját nemzeti egyházuk létrehozásának képességét, míg a buddhistáknak meg kell őrizniük az egyensúlyt a magas és az alacsony karma között (a magas karma uralkodó elszakad a világtól, míg az alacsony karma uralkodó elveszíti katonáinak bizalmát).


Odaadás:

A teokráciák odaadással rendelkeznek az alapján, hogy mennyire szorosan ragaszkodnak hitükhöz, a magas odaadás pedig növeli a presztízst, a pápai befolyást és az adóbevételeket. A teokráciák 6 különböző alternatíva közül választják ki utódaikat, például egy befolyásos prédikátor vagy egy nemes fia közül.


Tárgyi interakciók:


Több mint 15 új speciális intézkedés, amelyet meg lehet tenni az alanyokkal szemben, például saját dinasztiájának telepítése vazallusainak trónjára.


Parlament:


Parlamenti uralom az alkotmányos köztársaságok és uralkodók számára, valamint egy speciális parlamenti kormány Anglia számára. Adjon helyet parlamentjeinek a parlamentben, és megvesztegesse őket, hogy szavazzanak olyan kérdésekben, amelyek megerősítik nemzetét.


A HRE szabad városai:


A Szent Római Birodalomban élő kis nemzetek szabad város státuszt kaphatnak.


Kormányzati rangok:


Minden nemzet rangsorolva van, a kis hercegségektől a nagy Birodalmakig, és hatalmának növekedésével növelheti kormányzati rangját.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2015.06.09
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI03349
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ