Europa Universalis IV (Collection)

Europa Universalis IV (Collection)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9 973 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Teljesítse törekvését a globális uralomra!

A Paradox Development Studio visszatért a díjnyertes Europa Universalis sorozat negyedik részével. Az Europa Universalis IV birodalomépítő játék egy nemzet irányítását kínálja az évek során, hogy meghatározó globális birodalmat hozzon létre. Uralja nemzetét az évszázadok során, páratlan szabadsággal, mélységgel és történelmi pontossággal. Az igazi feltárás, kereskedelem, hadviselés és diplomácia megelevenedik ebben a gazdag stratégiai és taktikai mélységekkel teli epikus címben.

Jellemzők

Döntse el saját maga: A nemzetépítés teljesen rugalmas és a lehetőségek végtelenek.

Használd az uralkodói hatalmat: Tapasztalja meg az uralkodói hatalom új rendszerét, ahol döntéseit a tetején lévő férfi vagy nő kaliberje befolyásolja, és ez irányítja a játék apadását.

Tapasztalja meg az életre kelő történelmet: A múlt nagyszerű személyiségei készen állnak arra, hogy támogassanak benneteket, amikor több ezer történelmi eseményen nyomot hagynak.

Fordítsa a világot játszóterévé: Élvezze a több száz éves játékmenetet egy buja topográfiai térképen, dinamikus szezonális hatásokkal kiegészítve.

Tapasztalja meg az új kereskedelmi rendszert: A kereskedelmi rendszer új dimenzióval bővíti a korszak nagy kereskedelmi birodalmait. Szerezd meg az irányítást a létfontosságú kereskedelmi útvonalakon, és a világ gazdagságát juttasd a kasszádba.

Hozza ki tárgyalási képességeit egy mélyebb diplomáciai rendszerben: Használjon koalíciókat, királyi házasságokat és támogatást a lázadók számára, és tárja fel az új egyoldalú véleményrendszer lehetőségeit.

Vegyen részt többplatformos multiplayerben: Csatázzon barátaival, vagy próbáljon ki egy kooperatív multiplayer módot, amely lehetővé teszi több játékos együttműködését egyetlen nemzet irányításában, akár 32 játékossal. Továbbfejlesztett csevegés és új partnerkereső szerverek.

Készítse el saját előzményeit és testre szabhatja játékát: Az Europa Universalis IV lehetőséget ad arra, hogy testre szabja és módosítsa gyakorlatilag bármit, amire csak vágyik, és használja a Steam Workshopot.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2015. 09. 02.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI03337
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ