Espire 1: VR Operative

Espire 1: VR Operative

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 389 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Espire 1: VR Operative a modern lopakodó címek taktikai pontosságát a példa nélküli VR bemerítésével ötvözi az arany-szabványos VR lopakodó FPS-ként. Az Espire-ben a virtuális valóság technológiáját militarizálták, lehetővé téve a végső szuper kémmá válását, amikor egy Espire Model 1 operatívot pilótaz a saját élvonalbeli “Vezérlő Színház” kényelme alapján. Igen, a veszélyt - beleértve a mozgási betegséget is - minimalizálták, de a veszélyek nagyon-nagyon valósak. Az Espire Agent feladata, hogy azonosítsa és fenyegetje a fenyegetéseket, még mielőtt az IFA eszköz felett ellenőrzést kapnak.

Az Espire teljes mértékben kihasználja a virtuális valóság technológiájának és a formatervezésének a kialakítását, hogy mélyen kielégítő lopakodó / műveleti FPS-t hozzon létre, miközben minimalizálja azokat a hátrányokat is, mint a mozgásszervi betegség a teljesen testreszabható Control Theatre rendszer segítségével. Az Espire-ben a teljes szabadságú mozgalom fenntartja az elmerülést és sokkal kényelmesebben érzi magát, mint valaha. Tehát kevésbé kell aggódnia, ha szünetet tart, és többet szeretne játszani.

Espire 1: A VR operatív főbb jellemzői a következők:

* A végleges VR lopakodási élmény: a lopakodó műfaj eljuttatása a virtuális valóság izgalmas közegéhez , játékmechanika biztosítása a lopakodás és az akcióműfajok számára, amelyeket még fel kell fedezni.

* Teljes mozgás szabadság: lehetővé teszi a játékosok számára, hogy virtuális környezetükben bárhová mozoghassanak, mozgásban, hegymászásban és esésben teljes kényelmet és mozgásszervi betegséget nélkülözhessék szinte minden játékos számára.

* Teljes egyjátékos történet, részletekben gazdag: dedikált egyjátékos VR-élményként fejlesztették ki egyedi történet-küldetésekkel és forgatókönyv-küldetésekkel, amelyek a történet küldetési környezetét rövid kihívásokra használják.

* Hangvezérlés: A VR fejhallgató beépített mikrofonjának segítségével a játékosok parancsokat adhatnak és műveleteket hajthatnak végre beszéd közben. A játékosok által kiadott zajok az ellenséget a helyükre vonhatják - új módszert adva az előny megszerzéséhez.

* Fegyverek és eszközöket tartalmazó arsenál: Mint egy Espire 1. modell, a játékosok tucatnyi egyedi eszközhez és fegyverhez hozzáférhetnek, mint például egy nyugtató pisztoly és telepíthető kémkamerák, hogy teljesítsék a küldetés céljait.

* Globális ranglistán: A világméretű összefoglaló versenyképességet ad a játékosoknak a misszió ideje, mozgása, lopakodás, lőszermegőrzés, eltávolítás és más tényezők alapján.

* Intuitív kezelőszervek, amelyek utánozzák a valós életet: A játék interakciójának célja, hogy természetes és intuitív legyen. Ahelyett, hogy minden műveletre tucatnyi gombkombinációt megjegyeznének, a játékosok úgy végezzék el őket, mint a való életben. A szakemberek testükkel fizikailag felcsúszhatnak és beléphetnek a fedélbe.

* Intelligens Ai: Ellenséges harcosok ebben a játékban aktívan vadásznak a játékosra. Az AI reagál a látásra, a hangra és az egyéb ingerekre, és különféle szintű gyanúra fog reagálni a játékos fizikai helyzete, mozgási sebessége, takarója és relatív elhelyezkedése alapján.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Ez a játék olyan tartalmat tartalmaz, amelyet nem minden közönség számára ajánlunk, beleértve a fegyveres erőszakot is. Van néhány téma és forgatókönyv a történetben, amelyekre egyes játékosok érzékenyek lehetnek.

Nevezetesen túsz helyzetek, amikor a játékosnak meg kell próbálnia túszokat megmenteni a fegyveres őröktől.
Az Espire olyan játék, ahol az erőszak nem ösztönözve van, és a játékosok minden szcenárióhoz nem halálos megközelítést alkalmaznak.

Ugyanakkor az egész cím fegyveres erőszakot mutat. Játékmeneteink és kiadói pótkocsijaink jelzik az egész címben szereplő erőszak típusát.

A játékosok képesek letiltani a vérhatásokat a „megjelenítés” opciókban, amelyeket a „beállítások” menüben találnak meg.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2019. 11. 22.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Tripwire Interactive
Cikkszám
DIGI03258
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ