Epistory: Typing Chronicles

Epistory: Typing Chronicles

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
751 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Epistory egy légköri kalandgépes játék, amely inspiráció hiányában író történetét meséli el, aki felkéri múzsáját, hogy segítsen neki legújabb könyvének megírásában.

Az Epistory-ban a múzsát játsszák, egy kitalált szereplőt egy olyan világban, ahol minden elmondhatatlan. Kalandod egy üres oldalon kezdődik, de a világ hamarosan nagyobbé és élénkebbé válik, amikor inspirációt gyűjt , megoldja rejtélyeit és legyőzi ellenségeit . A mozgástól a ládák kinyitásáig és az epikus csatákban való harcig a játék minden elemét kizárólag a billentyűzet vezérli.

A fantasy origami világ előrehaladtával és felfedezésével a történet szó szerint kibontakozik az író fejében, és felfedik a szavak mágikus erejének rejtélyeit.
Jellemzők
Fedezze fel a gyönyörű papír kézműves világot: játsszon úgy, mint egy múzeum egy óriási háromfarkú róka lovagolásakor, elveszett egy fantasy 3D világban
Több, mint a gépelés: oldja meg a titokzatos rejtvényeket, oldja fel a mágikus erőket és győzd le az ellenségeket az adrenalin szivattyúzó epikus küzdelmeiben
Egy író blokkja? A töredékek és inspirációk gyűjtése rámutat arra, hogy bontsa ki a történetet, amikor az origami világot fedezi fel az író fejében. De a történeten több van, mint szemmel látva ...
Mindent a billentyűzeten: a mozgásoktól, a küzdelmektől a menükig, a billentyűzet segítségével mindent irányíthat
Adaptív nehézség: ha a kezed a billentyűzet körül repül, vagy ha lassú gépíró vagy, a játék dinamikus nehézségi rendszert tartalmaz, amely az egyes játékosok készségkészletéhez igazodik.
Versenyképes aréna mód: kihívást jelent a többi játékos számára az aréna ranglistáján a legjobb helyre
Játssz a saját nyelvén: A játék szövegei angol, francia, német, spanyol, portugál (Brazília), orosz, lengyel nyelven vannak lokalizálva, angolul a hangfelvétel. A játék számos billentyűzet-elrendezést támogat (QWERTY, QWERTZ, AZERTY, BEPO, Dvorak, Workman és Colemak)

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2016.03.30
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Plug In Digital
Cikkszám
DIGI03242
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ