Enslaved: Odyssey to the West (Premium Edition)

Enslaved: Odyssey to the West (Premium Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 739 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Kövesse magával ragadó, meglepetéssel töltött utazást, mivel két különféle karakter kényelmetlen partnerséget alkot, hogy a veszélyes, poszt-apokaliptikus Amerikában túléljék.

A jövő 150 évében a háború és a pusztítás romokban hagyta a világot, kevés ember maradt fenn, és a természet regenerálta a világot. Titokzatos rabszolgák hajók betakarítják a csökkenő népességet, és nyugatra veszik őket, soha nem térnek vissza.

Utazás, egy technológiai szempontból hozzáértő fiatal nőt rabszolga hajó börtönbe került, de mentális bátorságával sikerül elmenekülnie. Majom, egy erős, brutális magányos és rabtársa is megszabadul nyers ereje és bátorsága miatt. Az utazás gyorsan rájön, hogy Majom a szabadságjegye, és az egyetlen reménye, hogy túlélje veszélyes hazautazását. Szakít egy rabszolga fejpántot, és ráilleszti Majomra, összekapcsolva őket. Ha meghal, akkor meghal, és útja most az övé lett. Az ENSLAVED a két fő karakter összetett kapcsolatára összpontosít. A játékosok majom szerepet vállalnak, harci, stratégiai és környezeti átjáró keverék felhasználásával biztosítják, hogy ő és Trip túlélje azokat a fenyegetéseket és akadályokat, amelyek szabadságuk útjában állnak.
Főbb jellemzők
A prémium kiadás tartalmazza az eredeti, kritikusok által elismert játékot, valamint a „Pigsy's Perfect 10” kiegészítő DLC-tartalmat, valamint a Ninja Majom, a Klasszikus majom és a Szexi utazás karakterjavító bőrét.
Magával ragadó történet - A klasszikus 400 éves regény, az Utazás a nyugat regény poszt-apokaliptikus átmondása, amelyet híres regényíró és
forgatókönyvíró, Alex Garland készített.
Filmes remekmű - Andy Serkis, a majom vezető szerepét játszó drámai forgatókönyvek, amely szintén a majom vezető szerepét játszik, és bemutatja a majom és utazás történetét vezető kritikus eseményeket.
Lenyűgöző környezetek - Fedezze fel a háború által elpusztult városképek gyönyörű, félelmetes világát, amelyeket a természet újrahasznosított, és minden fordulóban veszélyekkel fenyegetett.
Dinamikus harci rendszer - támadjon és védessen mozgékony bátorsággal közelharci támadások, blokkok és intenzív
eltávolítások kombinációjával . Használd a Majomot az ellenség előzéséhez, ellopni a fegyvert, majd szisztematikusan szétszerelni az ellenséget.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2013.10.24
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
BANDAI NAMCO Entertainment
Cikkszám
DIGI03226
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ