Enemy Front

Enemy Front
Enemy Front
Enemy Front
Enemy Front
Enemy Front
Enemy Front

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 365 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

Az ENEMY FRONT az első igazán modern WW2 FPS, lenyűgöző látványossággal, nyílt végű szintekkel és gazdag interaktív harci élménnyel, amely kibomlik a rendkívül lineáris szkriptált FPS élmények szokásos modelljéből, és a játékosoknak teljes szabadságot ad a játék stílusának megszerzéséhez. Intenzív harc, csipkedés, lopakodás és szabotázs - mind életképes megközelítések a játékos számára, maximalizálva a játékos elkötelezettségét és az újbóli lejátszhatóságot. A lélegzetelállító európai helyszínek zsigeri hátterében a játékos az amerikai Robert Hawkins szerepét veszi át, miközben harcban áll az ellenállási harcosokkal, akik ellenzik a náci pisztrángot Franciaországban, Németországban, Norvégiában és a varsói felkelés idején.

Válassza ki a saját harcát: a játékmenet gyors tempójú FPS-akciókat ötvöz az precíz, izgalmas lopakodással és halálos szabotázsokkal az első nyitott WW2-játékban.
Távolról is kezelje a halált: mesterlövészpuskákkal küzdjön le az ellenséges rangokról, és halálos pontossággal vegye le a tiszteket, az ellenséges mesterlövészek és a nehézfegyverek fegyvereit.
Lélegzetelállító látvány, interaktív környezet és látványos fellépés a második világháború számos ikonikus ellenállási műveletén keresztül.
Válaszd ki a saját fegyverüket: a WW2 fegyverek teljes arzenálja a kézi fegyverek, SMG-k, rohamfegyverek, mesterlövészpuskák, valamint aláírási ellenállási fegyverek, beleértve a Sten fegyvert, a Welrod Silenced Pistol és a Lightning SMG kategóriákat.
A csatatér tulajdonosa: kombinálja a felderítést, a robbanóanyagokat és a lövöldözős képességeket, hogy előkészítse, tévesen irányítsa és csapdába álljon a numerikusan jobb náci csapatok.
Elbűvölő, pusztító környezet és fejlett taktikai AI azt jelenti, hogy a harc mindig kifizetődő és dinamikus élmény.
Nagyon visszajátszható 10 órás egyjátékos kampány és 12 játékosos online többjátékos, mindegyik CRYENGINE technológiával.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2014.06.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
City Interactive
Cikkszám
DIGI03215
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows XP, Vista or Windows 7

Processzor: Intel Core 2 Duo at 2Ghz / AMD Athlon 64 x2 2Ghz

Memória: 3 GB RAM

Grafika: NVidia 8800GT 512Mb RAM vagy Radeon egyenértékű

Tárhely: 10 GB szabad hely