Empyrion - Galactic Survival

Empyrion - Galactic Survival

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 662 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Empirion - A Galactic Survival egy 3D-s nyílt világú homokozó túlélési kaland. Építsen hatalmas hajókat, hatalmas űrállomásokat és hatalmas bolygó-településeket, hogy felfedezze, meghódítsa vagy kiaknázza különféle bolygót, és fedezze fel az Empirion rejtélyeit!

Harcolj az emberi, idegen és biológiai veszélyekkel és élj meg egy rejtett veszélyekkel teli ellenséges galaxisban. Játssz magányos farkasként vagy csapatod a barátaiddal, új barátságokat építs fel, szövetségeket hozzon létre vagy háborút kezdjen a Naprendszer meghódítására.

Az Empyrion egyedülálló módon ötvözi az űr szimulációk, az építési játékok, a túlélési játékok és az ego-lövészek elemeit. Az Empyrionban végtelen lehetőségekkel galaxisban hamisíthatja sorsát!
Az űr és a bolygó felfedezése:
Abszolút szabadon barangoló élmény vár rád: lóg a bolygók között, repülhet a bolygóról holdra, leszáll a bolygókra, és szabadon járhat körül, hogy felfedezze a környéket. Fedezze fel a különféle idegen fajok titkait, és illeszkedjen az őshonos állat- és növényvilághoz. Különböző, élénk bolygókkal teli homokozó várja Önt felfedezésre!


Naprendszer és nyitott világ:
A Naprendszer eljárással készül, és számos bolygót és érdekes ÉP-kat tartalmaz. Minden bolygónak megvan a maga sajátossága (bolygó típusa, gravitáció, légkör, holdak száma, terep, felület, vegetáció, éghajlat és erőforrások).

Építés
Készítsen magad nagyméretű hajókat, kis harcosokat vagy hatalmas űrállomásokat és hatalmas bolygótelepeket - vagy töltse le a Steam Műhely tervét, és testreszabhatja saját formájának és funkciójának ötleteivel!

Túlélő mód:
Szálljon ki a menekülési hüvelyéből, ragadja meg a hajón maradt anyagokat, és készüljön fel ellenséges környezetben való túlélésre. Az étel és az oxigén ritka, az erőforrások szűkösek, a lőszer kevés és a sarkok körül veszélyek rejtenek. Tartsd nyitva a szemed. Okosnak és jól felkészültnek kell lennie, ha több mint egy napot szeretne túlélni egy földön kívüli idegen bolygón.

Kreatív mód:
Csak építsen és valósítsa meg legőrültebb álmait anélkül, hogy bele kellene zavarnia ételekkel, erőforrásokkal vagy ellenségekkel. Csatlakozzon a kreatív közösséghez, és töltse fel alkotásait a Steam Workshopba!

Egy- és többjátékos
Játssz magányos farkasként egyjátékosként, vagy csatlakozz a többjátékos közösséghez: csapd össze a barátaiddal, új barátságokat építhetsz, szövetségeket hozhatsz létre vagy háborút kezdhetsz. Készíthet magának egy kényelmes otthont egy jól védett PvE környezetben, vagy szembeszállhat a PvP bolygók állandó veszélyeivel, hogy megszerezze gazdagságát, vagy meghódítsa a Naprendszert a frakciójával.

Vadon élő állatok és ellenségek:
Ne tévesszen meg néhány bolygó békés állatvilága és az űrben zajló csend. Az állati vadon élő állatok többsége snacket akar a lábadra - és agresszív robotherék, idegen katonák és őreik megpróbálnak vadászni, amint látótávolságra vannak. Harcolj az életedért, és tegyen fegyvereket a heves és homályos idegen lények ellen.

Bányászat és erőforrás-gyűjtés:
Építéshez össze kell gyűjteni és bányásznia az erőforrásokat. Ásni a bolygó gazdag lerakódásaihoz, vagy fúrjon át egy ritka érctel teli aszteroidán keresztül. Lehet, hogy elfosztogat idegen épületeket vagy hulladékot is találhat bármilyen szerkezetről.

Kiterjedt ravaszkodó rendszer:
Tanulja meg, hogyan lehet az erőforrásokat és az építőanyagokat kombinálni a felszerelés készítéséhez. Készítse el dolgait a bázisában vagy mozgás közben, és felszerelje az épületeket és hajóit különféle eszközökkel, fegyverekkel és eszközökkel különböző célokra.

Vadászati, mezőgazdasági és élelmiszerrendszer:
Növelje saját zöldségét és gyümölcsét, vagy vadásson lényeket húsukért, hogy ízletes ételt készítsen magának. Néhány növény elősegíti az orvosi ellátás megteremtését, míg mások szedhetők és felhasználhatók elsősegélynyújtáshoz vagy az üres gyomor gyors rendezéséhez.

Tapasztalati és tech fa:
Csináljon bármit, amit akar - és szerezzen tapasztalati pontokat ehhez! Dobja le ezt a régi cuccot, és használja a pontokat a fényes új eszközök feloldásához a Techtree-ben.

Terep deformáció:
Minden bolygó egy voxel-alapú terepen van. A terepet teljesen megváltoztathatja és deformálhatja: lelapíthatja azt a bolygóállomás számára, lyukakat áshat erőforrások keresése céljából vagy alagútrendszert építhet magának védelme érdekében. Az Empyrion egy igazi homokozó játék!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2015.08.05
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Eleon Game Studios
Cikkszám
DIGI03186
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ