Dragon Age: Origins - Awakening

Dragon Age: Origins - Awakening

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
Fontos!:

A használathoz szükség van az alapjátékra!

3 180 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL 

A játékhoz a "Dragon Age: Origins" szükséges. 


Az Év 2009. évi RPG-jének készítői közül a Dragon Age: Origins az első hivatalos bővítőcsomag. 

Évszázadok óta a Szürke Őrzők - az ősi őrök rendje, felesküdött a földek egyesítésére és védelmére - küzdöttek a darkspawn erőkkel. A legenda szerint az Arkdemon megölése az elkövetkező évszázadok során véget vetett volna a darkspawn fenyegetésnek, de valahogy meg is maradnak. 

Te vagy a Szürke Gondnok Parancsnok, és rád bízták a Szürke Őrzők rendjének újjáépítését és a darkspawn titkainak feltárását és azt, hogy hogyan sikerült megmaradniuk.

Hogyan dönt a megrendelés újjáépítéséről, hogyan oldja meg az „Az építész” konfliktust, és hogyan határozza meg a darkspawn sorsát, csak néhány lesz a sok összetett választás közül, amelyek várják és alakítják az utazást, amikor az új földre merészkednek. Amaranthine. 

• Lenyűgöző világ kibővült: A BioWare eddigi legmélyebb univerzuma éppen nagyobb lett a világ egy teljesen új területe, az Amaranthine mellett. Nyissuk meg a Darkspawn titkait és valódi motivációikat. Újjáépíteni a Grey Warden rendet, és megalapítani működésük alapját a Vigil's Keepnél. 
 Teljesen új, komplex erkölcsi választások: kezdje el az epikus történetet, amely teljesen meghatározott és reagál a játékstílusára. Alakítsa ki teljes tapasztalatait a választások és az összetett helyzetek kezelése alapján. 
• A hős testreszabásának új módjai: Tapasztalja meg a további varázslatokat, képességeket, specializációkat és elemeket a hős és a párt további személyre szabásához és testreszabásához. Importálja karakterét a Dragon Age: Origins-ből, vagy kezdje el újból szürke őrnökként a szomszédos Orlais földről. Találkozz öt teljesen új párttaggal és egy régi kedvencel a Dragon Age: Origins-ből. 
• Még több csontdaráló, zsigeri harc: harcolj a borzalmas és félelmetes lények új sora ellen. Tegye próbára képességeit egy fejlett, intelligens Darkspawn fajta és más fenyegető lények, köztük az Inferno Golem és a Spectral Dragon ellen! 

* Spike TV 2009 VGA az év legjobb RPG és IGN 2009 RPG-je

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2010.10.19
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI02900
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ