Doom 3 BFG Edition (EU)

Doom 3 BFG Edition (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 134 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A DOOM 3 BFG Edition a játékok végső gyűjteménye, amely meghatározta az első lövöldözős játékot, beleértve a DOOM, DOOM II, DOOM 3 és DOOM 3: a gonosz feltámadása és az elveszett küldetést.
Főbb jellemzők:
Klasszikus Remastered:

Az id Software által kifejlesztett, a franchise örökségért felelős eredeti csapat, a DOOM 3 BFG Edition Steam teljesítményt, továbbfejlesztett megjelenítést és világítást, valamint egy új ellenőrzőpont-mentési rendszert tartalmaz, amely lehetővé teszi a játék simább haladását. Az id finomította a kezelőszerveket, hogy még intenzívebbé tegye a DOOM egy- és többjátékos élményét, és az összes DOOM 3 játékban megtalálható az új páncélra szerelt zseblámpa, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy sötét sarkokat megvilágítsanak és az ellenségeket robbantják fel.
Lenyűgöző 3D-s látványtervek: A

DOOM 3, a gonosz feltámadása és a vadonatúj „Lost Mission” sztereoszkópikus 3D-ben lett optimalizálva (támogatott hardveren), tovább mélyítve a lejátszót a félelmetes horror remekmű démoni világába.
Az elveszett küldetés: a

Doom 3 BFG Edition egy teljesen új fejezetet tartalmaz a DOOM 3 élményében - a „Az elveszett küldetés”, amely nyolc szívdobogó egyjátékos szintet és egy teljesen új történetét tartalmaz, amelyben a játékosok ismét a szélük szélére kerülnek. ülések.
The Ultimate Collection:

Különleges bónuszként a DOOM 3 BFG Edition az eredeti DOOM és DOOM II játékokat is tartalmazza, és így az id Software által kifejlesztett forradalmi játékok végleges gyűjteményévé válik, a stúdióban, amely úttörője volt az első személyű lövöldözős műfajnak.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2012.10.15
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Bethesda
Cikkszám
DIGI02849
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ