Distortions

Distortions

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
707 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A torzulások egy történet-vezérelt zenei utazás egy ismeretlen, képzeletbeli világon. Írjon be egy szürreális kalandot naplófúrások alapján - és készítse el a múlt emlékeinek töredékeit, hogy felfedje személyazonosságát. Hegedüléssel játsszon egyedi dalokat, hogy megváltoztassa a környezetet, és barátkozhassunk az idegen lényekkel.

* Használja ki a zene erejét valós időben egy lenyűgöző nyitott világ kialakításához, amely tele van természetes szépséggel és szürreális környezettel.
* Tapasztalja meg a kitartás, rejtély és emlékezet lenyűgöző történetét.
* Több mint 15 óra játék
* Tanulj meg 5 egyedi képesség használatát a félelmetes lények megszelídítéséhez vagy irányításához.
* Élvezze a többféle játékstílust - az oldalsó görgetéstől és a nyílt világ felfedezésétől kezdve az innovatív moduláris játékig, amely a történet ritmusával változik.
* Tanuljon 3 különböző módszert hegedülésére.
A SZENNYEZŐ SZENNYEZŐ SZÖVEGSÉG
A lány felébred egy ismeretlen és képzeletbeli helyen, ahol a múltja fizikailag jelen van, és torz emlékek visszhangjaiból készül.
A Torzulások Világa páratlan szépségű hely, hegyekkel, barlangokkal és folyókkal tele. Ez egy olyan hely, ahol a régi barátok még mindig csodálkoznak, és ahol az idő látszólag megállt egy küszöbön álló összeomlás ellen.
Miközben egy furcsa álarcos ember segítségével emlékeztet vissza az identitására, el kell döntenie, hogy mit hagyjon hátra, hogy továbblépjen az életével.
A Lány ezután úgy dönt, hogy felfedezi ezt a szürreális és ismeretlen helyet - hamarosan talál egy naplót néhány kommentárral, amely hegedűhöz vezet. Zenéjével a Lány alakítja a világot - rendkívüli effektusokat és változásokat hozva létre. Minden új zeneművel új eszköz jelentkezik.
A folyóirat rejtvényeinek megoldásakor szembe kell néznie a titokzatos lényekkel, amelyek ezen a rejtélyes világon laknak. A folyóirat, amely megmutatja neki az utat, és a hegedű, hogy megnyithassa az utat, a Lány elindul a múltjához - megtalálja az emlékeket, amelyek megnyitják az ajtót a jövőbe, és felfedezi az ezen a helyen meglévő rejtélyeket.
Meddig kell mennie, hogy visszanyerje emlékét?


Az ismeretlen, rejtélyes völgy ott van, ahol a Lány múltja fizikailag jelen van - ahol minden, amit látsz, torz emlékek visszhangjaiból készül.
A "Torzítások" világ páratlan szépségű hely, ahol hegyeket, barlangokat és folyókat fedezhet fel; egy olyan hely, ahol a régi barátok még mindig csodálkoznak, és ahol az idő látszólag megállt egy küszöbön álló összeomlás ellen.


Üdvözöljük egy kalandban, ahol a dalok a fegyverek, a folyóirat meséi pedig az útmutató.
Vezesd a lányt a legkülönfélébb helyeken keresztül, a hatalmi dal felhasználásával alakítsák ki a világot. Készítsen hidakat, robbanásokat és akadályokat, vagy láthatatlanná váljon, mozgassa hatalmas szikláit és tanuljon hegedűvel beszélni a völgybe.


Vannak furcsa lények ezen a világon. Amikor találkozik ezekkel a lényekkel, el kell olvasnia a környezetet, és a megtanult képességeket a harcra kell használnia. Minden olyan helyet, ahol találkozik velük, úgy tervezték meg, hogy az új és váratlan viselkedéseket jelenítsen meg minden alkalommal. Ez a lejátszót eltérően teszi szembe a kihívásokkal - új stratégiák felhasználásával és a dal hatalmának egyesítésével teremthető meg a tökéletes kiút. A környezet valós időben történő alakításával meghatározhatja, hogy a lány hogyan harcolhat vagy menekülhet el.

A hegedűvel a The Girl megtanul öt különböző képességet és 3 különböző módon hegedülni. Ezeket el kell sajátítania, hogy legyőzze az álarcos lényeket. E képességek megvalósításához mechanikákat használtunk, amelyeket a "Zelda legendája: Az idő Ocarina", a "Loom", a "Guitar Hero" és más hangszeres játékok inspiráltak.


Sok sorozat és lélegzetelállító pillanat készségeket igényel. Keressen biztonságos pihenőhelyeket, és keressen furcsa fehér almát egészségének növelésére. Vitorlázza fel a tengert és fedezze fel a földet térképek, óceánáram-információk és földrajzi pontok segítségével, emlékezetes cselekedeteket és zavaró pillanatokat tapasztalva.


Ön is szabadon játszhatja hegedűjét! Ebben a "szabad módban" a völgy hallgathatja meg, amit játszott. Egyes helyek érzékenyebben reagálnak a zenére, és a megfelelő hangok lejátszása esetén meg lehet alakítani a világot. Ön is játszhat a világ egyik lakójával, a "Maszkossal", és reakcióinak révén intenzív és drámai pillanatokat érhet el.


Van egy furcsa világ, amely egyidejűleg létezik a "Torzítások" völgyben, amelyet "Fehér Világnak" hívnak.
A játék során a két világ között sétálnod kell, hogy elkerülje az álarcos lényeket, vagy egy egyébként elérhetetlen helyet találjon.


A ritmus fenntartása érdekében a Distortions számos árnyalattal rendelkezik, amelyek hangsúlyozzák a történetet és sikeresen továbbítják az érzelmeket. Ezek a pillanatok különböző perspektívákat tartalmaznak, mint például első személy, oldalsó görgetés, nyitott világ, lineáris ülések és szemlélődő pillanatok.


A progresszió három részre oszlik. Először az utad lineárisan fog működni, miközben hozzászokik a kaland vezérlőelemeihez és alapvető szempontjaihoz. Ezután nyitott világot talál felfedezéséhez, azzal a lehetőséggel, hogy eldöntse, mely helyeket látogatja meg először. Ebben a részben van néhány pince is, amelyet be kell fejezni. Végül a nyitott világ és a lineáris szempontok keverékét találja meg. Itt található a másodlagos küldetések és az opcionális tartalmak nagyobb hányada, amelyek további órákat fedeznek fel.


A torzítás vizuális és narratív elemeit olyan filmek inspirálták, mint a Spotless Mind és a szökőkút örök napfénye, ahol a vad vékonyak vannak, valamint a játékok a Colossus és a „Silent Hill 2.” árnyékában.
Hang hatások
A hangzást három különféle zenekar - például a brazil, a Labirinto és a másik az amerikai egyesült államokbeli Dredg - zenekarok, valamint exkluzív eredeti dalok alkotják. A környezeti hangot a zaj alkotja, olyan hangszerekkel kombinálva, mint a harangok, hegedűk és gitárok.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2018.03.02
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Among Giants
Cikkszám
DIGI02803
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ