Disneyland Adventures

Disneyland Adventures

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 618 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Tapasztalja meg a Disneyland varázslatát, mint még soha! Utazzon olyan helyre, ahol a történetek életre kerülnek, és az álmok valóra válnak, közvetlenül a nappaliban! Fedezze fel a Disneyland® parkot - az Egyesült Államok Main Street-jétől a Critter Countryig - csatlakozzon Peter Pan-hez, hogy harcoljon Hook kapitány, magas öt Mickey egér vagy ölelés Hófehérke ellen.

A Disneyland Adventures lehetővé teszi minden korosztályú gyermekek, családok és Disney rajongók számára, hogy felfedezzék a Disneyland parkot, bevonuljanak a kalandokba a látnivalók alapján, vegyenek részt kihívásokkal teli küldetésekben és lépjen kapcsolatba a szeretett Disney karakterekkel.

Jellemzők:
• Emlékek létrehozása - Akár első alkalommal, akár századik alkalommal fedezi fel a Disneyland-et, élje át legszebb emlékeit vagy kezdjen új kalandokra
• Fedezze fel a Disneyland parkot - Válasszon egy kalandot a kedvenc látványosságában, vagy fedezze fel az egész parkot.
• Élvezze a 18 ikonikus látnivalót - Repüljön Peter Pan-kel és győzd le Hook kapitányt Peter Pan repülésén, és síeljen a Matterhorn csodálatos lejtőin.
• Találkozzon karakterek - Ossza meg varázslatos pillanatait kedvenc Disney karakterével - ölelje meg kedvenc hercegnőjét, gyűjtsön autográfiákat és fogadjon el küldetéseket.
• Gyűjtse és kinyit - gyűjtse össze a Disney-témájú tárgyakat és jutalmakat, amint végigjárja a parkot, hogy felfedezzen helyeket és játékélményeket.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2018.09.14.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Disney Interactive
Cikkszám
DIGI02786
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ