Disney Pixar Brave: The Video Game

Disney Pixar Brave: The Video Game

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 408 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Bátor: A videojáték egy harmadik személyes akció-kalandjáték, amely társ kiadása az azonos nevű Disney / Pixar 2012 animációs kiadásának. A Brave a Pixar első mesebeli kiadása, Merida kalandjaival, a stúdió első női főszereplőjével egy filmben. A játék jellemzői: egy családbarát történet, íj és nyíl, valamint kardharc, mozgékony játék közbeni mozgás, puzzle játék, a film szereplői, valamint a játék különlegességei, valamint a Windows és Mac operációs rendszerekkel való kompatibilitás rendszereket.


A „Brave” ihlette, a Disney / Pixar animációs fantasy kalandfilm, a Brave: The Video Game felkéri a játékosokat, hogy futjanak, ugorjanak és küzdenek a mitikus és titokzatos Skócia robusztus tájján. Az értelmük és a bátorságuk felhasználásával a játékosok kardot, íjat és nyilat is viselhetnek, hogy legyőzzék a heves ellenségeket, megtörjék a varázslatos átkot és megmentsék a királyságot.

Játssz Meridaként, a Pixar első női hőseként és szakértő íjászként, vagy a konzolverziókban a film többi szórakoztató karakterének is. Ezen felül képesek lesznek egy varázslatos világon keresztül küldetéseket keresni és rejtvényeket megoldani a titkok feltárása érdekében. A játékmenet funkciók között szerepel egy izgalmas egyjátékos kampány, co-op a család és a barátok számára, valamint egy speciális Bear mód, amelyben a játékosok medveként játszhatnak.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2012.06.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Disney Interactive
Cikkszám
DIGI02791
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ