Disney Pixar Cars 2: The Video Game

Disney Pixar Cars 2: The Video Game
Disney Pixar Cars 2: The Video Game
Disney Pixar Cars 2: The Video Game
Disney Pixar Cars 2: The Video Game
Disney Pixar Cars 2: The Video Game
Disney Pixar Cars 2: The Video Game

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 412 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

 

A Disney • Pixar animációs film ihlette Cars 2: A videojáték lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a Cars 2 univerzumába ugorjanak kedvenc Cars személyiségükkel egzotikus helyeken a világ minden tájáról.
A következő film történetét folytatva a játékosok választhatják, hogy Mater és Lightning McQueen-ként, valamint néhány vadonatúj karakterként játszanak, miközben a nemzetközi képzési központban - a CHROME-ban (Recon Operations and Motorized Spionage Commander Headquarters) edzenek, hogy világgá váljanak. -osztályos kémek. Veszélyes küldetésekre indulnak, versenyeznek, hogy a világ leggyorsabb versenyautóivá váljanak, vagy kémtudásukat izgalmas, akciódús harci versenyeken és harci arénákon használják fel. A játékosok akár négy, akár egyjátékos vagy többjátékos módban versenyezhetnek barátaikkal és családtagjaikkal, hogy feloldhassák a kihívást jelentő új számokat, karaktereket, eseményeket és izgalmas kémmissziókat. A DS változat exkluzív globális helyszíneket is tartalmaz, amelyeket a film nem lát.


Játék jellemzők:

2. autók: A videojáték bemutatja a CHROME (Common Headquarters for Recon Operations and Motorized Spionage) nemzetközi képzési központot, amely kibővül a film sztoriján.

Válasszon több mint 20 különböző karakter közül, mint például Mater, Lightning McQueen és az újonnan bemutatott Finn McMissile és Holley Shiftwell, és vonattal is világszínvonalon kémek
részt szimulált veszélyes küldetések high-tech kütyü, hogy elkerüljék, és akadályozzák ellenfelek

végre manővereket csak Cars karakter lehet csinálni, mint a visszafelé vezetés, légi mutatványokat, megkerülésével, hogy elkerülje az akadályokat, két kerék vezetési és több

Csatlakozzon a World of Cars Online-hoz, egy ingyenesen játszható, böngészőalapú virtuális világhoz, amely a Cars univerzumon alapszik, hogy jutalmat szerezzen a videojátékban, majd felhasználhatja őket új elemek kinyitására a virtuális világban.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Verseny
Megjelenés
2011.06.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Disney Interactive
Cikkszám
DIGI02759
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Microsoft® Windows® 7 / XP® SP3

Processzor: 3.0 GHz Intel® Pentium® 4 class vagy AMD Athlon™ 64 3500+

Memória: 1 GB RAM

Grafika: 256 MB VRAM

Tárhely: 3 GB szabad hely