Disney Pixar Cars 2

Disney Pixar Cars 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Német
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 721 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Disney • Pixar animációs film ihlette Cars 2: A videojáték lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a Cars 2 univerzumába ugorjanak kedvenc Cars személyiségükkel egzotikus helyeken a világ minden tájáról.
A következő film történetét folytatva a játékosok választhatják, hogy Mater és Lightning McQueen-ként, valamint néhány vadonatúj karakterként játszanak, miközben a nemzetközi képzési központban - a CHROME-ban (Recon Operations and Motorized Spionage Commander Headquarters) edzenek, hogy világgá váljanak. -osztályos kémek. Veszélyes küldetésekre indulnak, versenyeznek, hogy a világ leggyorsabb versenyautóivá váljanak, vagy kémtudásukat izgalmas, akciódús harci versenyeken és harci arénákon használják fel. A játékosok akár négy, akár egyjátékos vagy többjátékos módban versenyezhetnek barátaikkal és családtagjaikkal, hogy új kihívást jelentő számokat, karaktereket, eseményeket és izgalmas kémmissziókat nyissanak ki. A DS változat exkluzív globális helyszíneket is tartalmaz, amelyeket a film nem lát.
Játék jellemzők:

2. autók: A videojáték bemutatja a CHROME (Common Headquarters for Recon Operations and Motorized Spionage) nemzetközi képzési központot, amely kibővül a film sztoriján.

Válasszon több mint 20 különböző karakter közül, mint például Mater, Lightning McQueen és az újonnan bemutatott Finn McMissile és Holley Shiftwell, és vonattal is világszínvonalon kémek
részt szimulált veszélyes küldetések high-tech kütyü, hogy elkerüljék, és akadályozzák ellenfelek

végre manővereket csak Cars karakter lehet csinálni, mint a visszafelé vezetés, légi mutatványokat, megkerülésével, hogy elkerülje az akadályokat, két kerék vezetési és több

Csatlakozzon a World of Cars Online-hoz, egy ingyenesen játszható, böngészőalapú virtuális világhoz, amely a Cars univerzumon alapszik, hogy jutalmat szerezzen a videojátékban, majd felhasználhatja őket új elemek kinyitására a virtuális világban.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Verseny
Megjelenés
2011.06.21
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Disney Interactive
Cikkszám
DIGI02757
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ