Dishonored 2

Dishonored 2
Dishonored 2
Dishonored 2
Dishonored 2
Dishonored 2
Dishonored 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 330 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
A JÁTÉKRÓL

Játék leírása
Mutassa be a természetbarát bérgyilkos szerepét a Dishonored 2-

ben. A PC Gamer „ragyogó”, az IGN „lenyűgöző” és „a szuper folytatást”, az IGN „lenyűgöző” és „kiváló folytatást” díjazta, amelyet az Eurogamer „mesterművének” nyilvánított. és a Game Informer „az egyik legjobban bosszúálló mese az osztályának legjobbjai között” címmel üdvözölte, a Dishonored 2 az Arkane Studio első személyes akciójátékosának és több mint 100 „Év játékának” díjának, Dishonorednak a követése. .

Játssz egy utat egy olyan világban, ahol a miszticizmus és az ipar ütköznek. Emily Kaldwin császárnéként vagy a királyi védőként, Corvo Attano-ként játszana? Láthatatlanul végzi a játékot, teljes mértékben kihasználja a brutális harci rendszerét, vagy mindkettő keverékét használja? Hogyan fogja összekapcsolni a karakter egyedi hatalmait, fegyvereit és eszközöit ellenségeinek megszüntetésére? A történet reagál az Ön döntéseire, érdekes eredményekhez vezet, amikor a játék minden kézműves küldetésén játszik.
Sztori
A Dishonored 2-t 15 évvel azután állítják elő, hogy Lord Regent legyőzték, és a rettegett Rat Plague átkerült a történelembe. Egy külföldi bitorló megragadta Emily Kaldwin császárné trónját, és a szigetek sorsa az egyensúlyban maradt. Emilyként vagy Corvo-ként utazzon tovább a legendás Dunwall utcákon Karnacába, az egykor káprázatos tengerparti városba, amely tartja a kulcsot Emily hatalom helyreállításához. Felfegyverkezve a Külső Jelével és az új hatalmas képességekkel, fedezze fel ellenségeit, és vegye vissza azt, ami jogosan a tiéd.
Főbb jellemzők
A bérgyilkosok
Emily Kaldwin és Corvo Attano, mint teljes hangú szereplők, ma már saját perspektívájukat és érzelmi válaszokat adják a világhoz és a történethez. Használja az egyes karakterek hatalmát, eszközöit és egyedileg beállított fegyvereit kreatív módon, miközben felfedezi a világot - akár küzd a városi utcákon, akár a háztetőkön csapkodik át -, és melyik ellenséget dönt úgy, hogy megszünteti vagy megkímél.

Természetfeletti hatalmak
A fejlett bonecharm ravaszkodás és a teljesen új frissítő fák lehetővé teszik, hogy hatalmát rendkívül különböző módon testreszabza. Légy élő árnyék, hogy csendben követje el a célokat, összekapcsolja az ellenséget, így közös sorsuk van, vagy elbűvölheti ellenségeit, és uralja az elméjét. Válasszon az erőszak, a nem halálos harc, a hatalom és a fegyverek szinte végtelen kombinációjából a céljai eléréséhez.

Képzeletbeli világ
A Dunwall komor, patkányfertőzött utcáitól a pusztuló, karnaka buja, egzotikus partjaiig merüljön az Arkane premierművészeti és narratív csapata által létrehozott stilizált helyekbe. A világ önmagában egy karakter, gazdag történettel, építészettel és eklektikus karakterekkel. Középpontjában az aláíró missziók helyei, például a porviharok és a harci csoportok által sújtott poros kerület, valamint egy változó falakból, halálos csapdákból és óramű katonáiból álló őrült kúria.

Az Üres motor
A Dishonored 2-t gyönyörűen életre keltette az új Void Engine, amely előrelépés a renderelés technológiájában, az id Tech-ből épült és az Arkane Studios nagymértékben testreszabta. A világszínvonalú művészeti irányok támogatására és a generáció által kínált nagy teljesítményű hardverek teljes kihasználására tervezett Void Engine minden játékrendszer számára jelentős előrelépéseket tesz lehetővé, beleértve a reagáló lopakodást és a harci mesterséges intelligenciát, világítást és grafikai megjelenítést, lenyűgözően sűrű városi környezetben. környezet és történet bemutatása.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2016.11.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Bethesda
Cikkszám
DIGI02720
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7/8/10 (64-bit)

Processzor: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320

Memória: 8 GB RAM

Grafika: NVIDIA GTX 660 2GB/AMD Radeon HD 7970 3GB

Tárhely: 60 GB szabad hely