Diablo 3 Battlechest

Diablo 3 Battlechest

 

Platform:
PC -> Battle.net
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
30 096 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Diablo 3 a Blizzard által fejlesztett és kiadott teljesen 3D „hack-and-slash” szerepjáték (RPG), ami egyúttal a Diablo széria harmadik része is. A játék 2012 május 15-én jelent meg.

A Diablo 3, a már jól megismert sötét hangulatot és az izgalmas játékmenetet követi. Több különböző karakterosztályt biztosít a játék és számos olyan egyedi elemet, amik azóta a franchise szinonimáivá váltak, például gemek, rúnák, set itemek stb.

A játék története több fejezeten átívelően viszi keresztül a játékost egy olyan világban, ami a pályagenerátor segítségével minden alkalommal megújul, és új élményekkel kecsegtet. A világban történő gyors utazáshoz pedig úgynevezett waypoint-ok segítségével van lehetőség. A korábbi részekkel ellentétbe a Diablo 3-ban már sok mellékküldetés is helyet kapott, amik nem kötődnek a fő kampányhoz, mivel csak bizonyos fejezetekben és zónákban érhetőek el, ráadásul véletlenszerűen.

A fejlődés egy jó RPG játékhoz híven tapasztalati pontok alapján történik, amit küldetések vagy a leölt ellenségek után kapunk. A szintlépések során kapott pontokat a rendszer automatikusan elosztja a játékban található 4 alap tulajdonságra. Ezek a Strenght, Dexterity, Intelligence és a Vitality.

A felszerelésünk továbbra is kulcsfontosságú a játékban, hiszen az, hogy meddig maradunk életben és mit tudunk megölni, javarészt a felszerelésünkön múlik. A felszereléseknek is több típusa van. Ezek a Common, Magic, Rare, Legendary, Set.

A játéknak több nehézségi szintje is van, ami meghatározza a kihívás mértékét. Minél nagyobb nehézségi szinten játszunk, annál több tapasztalati pontot kapunk a leölt szörnyek és a teljesített küldetések után. Hardcore karakter indítására is lehetőség van, aminek halálakor elveszítjük a karaktert és annak minden felszerelését is.

A Diablo 3 Battle Chest tartalma:

Diablo 3
Diablo 3: Reaper of Souls

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, RPG
Megjelenés
2016.11.09
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Blizzard Entertainment
Cikkszám
DIGI02657
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ