Diablo 2 Gold Edition incl. Lord of Destruction

Diablo 2 Gold Edition incl. Lord of Destruction

 

Platform:
PC -> Battle.net
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9 752 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Diablo II egy hack&slash akció-szerepjáték, amit a Blizzard North fejlesztett és a Blizzard illetve a Sierra Entertainment adott ki 2000 június 29-én.

A rendkívül sikeres első rész után, nem volt kérdés, hogy megérkezik a Diablo második része is. Az első rész után hősünk rejtélyes körülmények között eltűnt, azonban magával vitte Diablo vörös lélekszilánkját is, aminek következtében a démonok seregei ismét elözönlötték a világot, ami azonban jelentősen kibővült, ami merőben új kalandokkal kecsegtet.

A játékban 5 class közül választhatunk. Barbarian, Amazon, Sorceress, Paladin, Necromancer. Az első részben megismert varázslatrendszer teljesen eltűnt és helyét a képességfák vették át. Minden egyes szintlépésnel pontokat kapunk, amiket eloszthatunk a képességfán, meglévő képességeink erősítésére, vagy új képességek betanulására.

A játékmenet nem változott az elődéhez képest, azonban a tárgyrendszer igen. Megjelentek a csizmák és a kesztyűk, illetve övünkön már több italt tárolhatunk, mint korábban.

Válj egy legendás hőssé, válassz egyet az öt karakter közül, akivel elindulsz hosszú kalandodra. Utad során számos új képességre tehetsz szert, miközben nem csak te, hanem a felszerelésed is erősödik. Ahogy a hatalmad nő részt vehetsz a Nigthmare módban, ami igazi kihívás elé állít majd, viszont jobban is jutalmaz majd.

És végül győzd le Diablo-t, akár a barátaiddal közösen a Battle.net-en keresztül.

Figyelem: Ez a termék nem működik MAC OS X 10.7 Lion-on! Ezt a terméket nem lehet aktiválni és játszani Kínában!

A Diablo 2 Gold Edition tartalma:
-Diablo 2
-Diablo 2 Lord of Destruction

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, DLC, Csomag
Műfaj
Akció, RPG
Megjelenés
2000.06.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Blizzard Entertainment
Cikkszám
DIGI02652
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ