DiRT Rally

DiRT Rally
DiRT Rally
DiRT Rally
DiRT Rally
DiRT Rally
DiRT Rally

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
974 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL

A DiRT Rally most megjelenik a MacOS és a Linux számára. A

DiRT Rally a leghitelesebb és legizgalmasabb rally játék, amit valaha készítettek, és amelyet a DiRT közösség több mint 80 millió mérföld távolságon tesztelt. Tökéletesen elfedi azt a fehér csukló érzést, amely a szélén versenyez, amikor a veszélyes utakon súrolsz gurulási sebességgel, tudván, hogy egy ütés helyrehozhatatlanul károsíthatja a színpadi időt.
A DiRT Rally tartalmaz még a hivatalosan engedélyezett World Rallycross tartalmat is, amely lehetővé teszi a világ leggyorsabb terepjáróinak lélegzetelállító, nagysebességű izgalmának megtapasztalását, amikor festéket cserél más járművezetőkkel a sorozat egyik legkedveltebb körpályáján, a mind az egyjátékos, mind a nagy intenzitású többjátékos versenyek.

• Ikonikus autós autók - a DiRT Rally több mint 40 leg ikonikusabb és legfontosabb autóval büszkélkedhet az elmúlt évtől a modernig, képviselve azokat a gépjárműveket, amelyeket a játékosok akarnak, és azokat, amelyek a leginkább értelmezik azokat a felületeket, amelyeken versenyeznek.
• HATAS MASSÍV RALIÓ 70 TÖBB SZÁMON - A Wales sáros ösvényei, Görögország poros ösvényei és Monte Carlo jeges aszfaltja. Vegye fel a legendás Pikes Peak hegycsúcsát, Svédország havas izgalmát és Finnország epikus látványát.
• HIVATALOS FIA VILÁGKERESKEDELMI TARTALMA - Versenyezz a Lydden Hill, a Holjes és a Pokol pályán a hat leggyorsabb terepjáróval, és vegye fel barátait nagy intenzitású, lökhárító-lökhárító multiplayer versenyen.
• VÁMOGATÓ RALLI ESEMÉNYEK: Vegyen bármilyen autót bármilyen pályára - konfiguráljon és versenyezhessen egy vagy több szakaszból álló rendezvényeken.
• RALI CSOPORTOK: Induljon a rally létra alján, és versenyezzen az események sorozatában, pontokat és pénzt keresve a promóciójához vezető úton. Használjon ügyes vezetést és kezelje javítási ütemterveit, miközben a legmagasabb osztályra halad, és a legjövedelmezőbb jutalmakat kapja.
• Frissítések, javítások, beállítások és hangolások - a DiRT Rally mélységet biztosít a vezetésen kívüli területeken - az olyan elemek, mint a javítás, a frissítés, valamint az üzembe helyezés és a hangolás gazdag és stratégiai dimenziót adnak a rally élményéhez.
• KIHÍVÁS, A KEZELÉSI MODELL KIVÁLASZTÁSA - A Codemasters teljesen újjáépítette a DIRT Rally fizikai szimulációját, hogy megfelelően ábrázolja a változó felületek közötti versenyt, és vadonatúj modelleket készített a differenciálmű, a felfüggesztés, a motor feltérképezése és a turbó modellezésére.
• CSOPORTKEZELÉS - Béreljen fel és tüzjen fel a személyzet tagjaira, akik mindegyikének különféle ismeretei vannak, javítva az autó különböző részeinek javítási idejét. Tanítsa meg őket új készségekre, mivel tapasztalatokat szereznek, és együtt dolgoznak csapatként az események teljesítményének javítása érdekében.
• JÁTÉKOS LÉGTÁMOLÓ TÁMOGATÁS - Találkozzon barátaival és futtassa saját verseny bajnokságát. Csatlakozzon vagy hozzon létre korlátlan ligákat, és futtassa őket, ahogyan és mikor akarod.
• NAPI, HETI és HÓNAPOS ONLINE KIHÍVÁSOK - Te vagy az egész DiRT közösséggel szemben egy napos, hetes és havi hosszú kihívások sorozatában, hogy játékszereket szerezz az autója és a csapat javítása érdekében.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Verseny, Szimuláció, Sport
Megjelenés
2015.12.07
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Codemasters
Cikkszám
DIGI02684
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: A Windows 7, Windows 8, Windows 10 64 bites verziói

Processzor: AMD FX sorozat vagy Intel Core i3 sorozat

Memória: 4 GB RAM

Grafika: AMD HD5450 vagy Nvidia GT430 vagy Intel HD4000 1 GB VRAM-mal (DirectX 11 grafikus kártya szükséges)

Tárhely: 50 GB szabad hely