Devil May Cry 4 (Special Edition)

Devil May Cry 4 (Special Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 814 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Vedd át az öt játszható karakter egyikét a Devil May Cry 4 speciális kiadásában, amely a hatalmas stílusos akciójáték végső változata!

Az Devil May Cry 4 elmeríti a játékosokat egy gótikus természetfeletti világban, ahol egy új főszereplő összecsap egy ismert hősrel. Mivel az új vezető ember, Nero, a játékosok hihetetlen támadásokat és non-stop kombókat szabadítanak fel egy egyedülálló új játékmechanikus segítségével, az erős "Devil Bringer" karjával.

Egy távoli föld partján fekszik Fortuna kastélyváros. A kard rendjeként ismert csoport itt rejtélyes vallást gyakorol. Megtiszteltetik Sparda démon harcosát, aki mint istenük az emberek védelme érdekében harcolt és elkötelezett az összes démon kiirtása mellett. Nero, a Rend fiatal lovagja feladata, hogy megtalálja Dante-t, a titokzatos gyilkosot, aki meggyilkolta a Kard Rendjét. Ugyanakkor több démon kezd megjelenni az egész városban. Nero hamarosan felfedezi Dante megjelenésének motívumait és a Kard Rend szándéka mögött álló igazságot.
Jellemzők
Három új lejátszható karakter
Vergil erős, ám mégis technikai jellegű, így az újonnan érkezők magabiztosan játszhatnak, míg a tapasztalt veteránok tovább tudják készíteni képességeiket, miközben elsajátítják a mozgásait. Nagyszerű minden képzettségi szintre!
Lady az első játékosa során nagy távolságra hatalmas támadásokra szakosodott. A Kalina Ann rakétavető, egy markoló huzal és különféle félelmetes fegyverek segítségével harcolhat kegyelemmel és könnyedén.
A Trish a démoni Sparda kardot használja sokféle kombó végrehajtásához. A Sparda akár otthon is léphet be, és önállóan megtámadhatja az ellenséget, míg Trish párhuzamosan harcol!

Legendás sötét lovag mód
Harcolj hatalmas számú ellenséggel egyszerre extra nehézségek és maximális megelégedés érdekében!

Finomított játék
Kis változtatásokat hajtottak végre a játék tempójának javítása érdekében, és még jobb élményt nyújtanak a játékosoknak mind az új, mind a visszatérő játékosok számára.

Visszatérő szolgáltatások
Aláírás keveréke fegyverek és kardjáték
A mély kombinált rendszer jutalmazza az ellenségek stílusos kiszállítását
Különböző fegyverkészlet és mozgatás minden karakterhez

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció, Hack and Slash
Megjelenés
2008.07.07
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Capcom
Cikkszám
DIGI02634
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ