Dead by Daylight - the Saw Chapter (DLC)

Dead by Daylight - the Saw Chapter (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 146 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Saw Chapter egy vadonatúj fejezet a Dead by Daylight számára.

Az élet a legértékesebb dolog, ami van. Ajándékot kapunk, de egy kis pazarló ajándékot. Élnünk kell, nem csak léteznünk. Itt lép be a disznó - egy tanár, amely lehetőséget nyújt a kiválasztottaknak arra, hogy újra értékeljék az életet. Küzdeni a saját túlélésünkért, vagy egyszerűen elengedni és meghalni. Tapp Dávid másként gondolkodik. Úgy véli, hogy mindenki szabadon élheti a saját életét, csapda alakú halálveszély nélkül. Tapasztalt nyomozó, aki a disznót keresi - ez a keresés a Gideon Húsüzembe vezeti.

Rejtvény ezt nekem
Azt mondják, hogy az emberi fajnak jó megoldani a rejtvényeket, kihasználni a fejlett agyunkat. Ebből a „pozitív stresszből”. De van egy határ. Halálos határ, ahol a vér bekapcsolódik, és emlékeket hozunk létre valamiről, amit inkább elfelejtünk. A Malac a rejtvényfejtő, és mi vagyunk a tesztalanyok.

A Fűrész fejezet egy fejezet a halottaknak a nappali fényben. Tartalmaz egy új gyilkost, egy túlélőt és egy térképet.

A malac
A Malac egy ötletgazda tanítványa, amelyet a világ Jigsaw néven ismer. A Disznó és a Jigsaw fejében egyaránt úgy gondolják, hogy valami szükségeset csinálnak. Valami, ami arra készteti az alattomos elgondolásaikat, hogy újra meglássák az életet. Természetesen van néhány áldozat, amelyet hajlandónak kell lennie, ha túl akarja élni a „leckét”. Sok szerencsét ...

Gyilkos erő - A disznó: A kirakós játék
mindörökké gazdája ügyének szentelt, ravaszsággal és gyilkos rejtvényekkel bünteti a hálátlanokat és a bűnösöket. A Disznó lopva mozoghat, lesújtott támadásokba ütközhet, és hátrameneti medvecsapdákat tehet a túlélők fejére.

Nyomja meg az Aktív képesség gombot guggoló pozíció elfogadásához. Guggolás közben:
· A disznónak nincs rémsugara.
· Tartsa lenyomva a Támadás gombot a les támadásához.

Indítsa el a próbát 4 hátrameneti medvecsapdával:
· A hátrameneti medvecsapdákat a haldokló túlélőkre helyezik.
· A Revere Medvecsapdák automatikusan feláldozzák a túlélőt, amikor elindulnak.
· A hátrameneti medvecsapdák automatikusan elindulnak a kijárati kapun túl.
· A hátrameneti medvecsapdák aktiválódnak, ha az idõzítõ elfogy.
· A hátrameneti medvecsapdák időzítői akkor indulnak el, amikor egy generátor elkészült.
· A túlélők a térkép körül elhelyezett Jigsaw Box-ok keresésével és a megfelelő kulcs megtalálásával szabadulhatnak fel a Reverse Bear csapdáktól.

A Malac 3 új jutalommal jár.

A The Pig's Perks középpontjában a fájdalom és a kínzás áll. Egy horog elől nem olyan könnyű elmenekülni, és minden túlélőt komolyan tesztelnek, amikor a készségellenőrzésekről van szó.
Hóhér trükkje
A Horgok ötletes módosításai megakadályozzák a beavatkozást és a maradandó károsodást. A szabotázs vagy áldozatok által megsemmisített kampók rövid pillanat múlva megjavulnak. Értesítést kaphat, amikor valaki elkezdi szablyázni a horgokat.
Felügyelet
Felszabadítja az Aura olvasási képességét. Az utolsó regresszív generátorok aurái feltárulnak előtted.
Válassz
Amikor egy túlélő megment egy másikat egy horogtól, amely legalább 48/40/32 méterre van tőled, akkor tedd meg a Choicetriggers-t, és 60 másodpercig alkalmazza az Exposed Status Effect-et a mentőre. Válasszon 60 másodperces lehűlést.

A nyomozó
Tapp Dávid a kevés jó srác egyike. Valaki, aki valóban igazságot keres. A pajzs évekig tartó viselése után elkapta az eddigi legszörnyűbb esetet. Ördögi lény, amely fenntartotta a kínzások szabadon engedésének jogát a világon, mivel ezt „szükségesnek” tartották. Eszeveszett üldözés kezdődött, amelynek következtében David az entitás birodalmába került, ahol a keresés soha nem ér véget.

Tapp David 3 új Perks- szel érkezik .
Kitartás
Semmi sem akadályoz. Fergeteges szívóssága súlyos helyzetekben lehetővé teszi, hogy gyorsabban mászkáljon és egyszerre gyógyuljon meg.
A nyomozó sejtése
Felszabadítja az Aura olvasási képességét. A Generátor befejezésekor 3 másodpercig feltárul előtted a hatótávolságon belüli Generátorok, Ládák és Totemek Aurája. Ha olyan térképet tart, amely képes követni a célkitűzéseket, akkor a nyomozó Hunch által feltárt célok hozzáadódnak a térképhez.


Tét ki
A Gyilkos közelébe kerülés elszántsággal tölt el. Ha egy ideig a Killer Terror Radius-on belül tartózkodik, és nem üldözés közben, akkor egy Tokent kap egy maximumig. Ha a Stake Out rendelkezik legalább 1 tokennel, akkor a Good Skill Check-eket nagy készségellenőrzéseknek tekintik, és 1 tokent fogyasztanak.

A Vágóhíd


A Gideon húsüzem már nem az állatok számára tervezett halálozási hely. A hangsúly az emberi faj felé tolódott el. Még mindig érezheti a rozsdával és a félelemmel kevert vérillatot. Több ezer és ezer állat érte el a végét ezen a helyen, de azok az emberek, akik belépnek a telephelyre, nem feltételezhetően meghalnak. A túlélés és a tanulás célja. De a résztvevők többsége kudarcot vall.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2018.01.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Behaviour Interactive
Cikkszám
DIGI02418
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ