Dead by Daylight - The Halloween Chapter (DLC)

Dead by Daylight - The Halloween Chapter (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 272 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A HALLOWEEN® a Halottak a nappali fényért fejezet, ahol a gonosz legtisztább formájának lehetünk tanúi. Ahol a fájdalom a kezdet és a halál a vége. Maga találkozik Michael Myersszel. Laurie Strode-tal együtt vagy a túlélésért fog harcolni, vagy lemészárolhatsz régi szülővárosukban, Haddonfieldben.
A maszkok, amiket viselünk ...
Fehér maszk, amely az éjszakát ássa. Egy egyszerű bébiszitter, aki nem ártana egy légynek, egy városnak, amely biztonságban érezte magát, amikor nyitott ajtókkal aludtak. Mi történt azon a sötét Halloween éjszakán?

A HALLOWEEN® egy fejezet a Dead by Daylight számára, és tartalmaz egy új gyilkost, egy túlélőt és egy térképet.

Ismerős arc
Mindannyian álarcok mögé bújunk. Néhányan jobban, mint mások, és Michael Myers esetében ez igazabb, mint valaha. Ha marad benne valami emberség, az az álarca mögött rejtőzik. Sikoltozó áldozatai csak élettelen szemeket látnak, amikor elrabolja tőlük az életüket.
Obszesszív viselkedés
Michael Myers zavart lény, akinek csak egy gondolkodása van: gyilkos. Nincs rajta segítség, és az egyetlen dolog, ami megnyugtathatja az elméjét - egy ideig - az, hogy megöli. Hatalmát GONOSAN BELÜL nevezik, és amikor a zsákmányára leselkedik, megszállottá válik, és ezáltal a Túlélőt megszállottságként jelöli meg. Ez viszont gyökeresen megváltoztatja a túlélés esélyét.

Michael Myers 3 új Perks-szel is érkezik, az Obsession körül.
A legjobbat hagyd legutoljára
- Amint az Obsession életben marad, csökken a kihagyott és sikeres támadások száma.
Haldokló fény
- Az Obszesszió sebessége altruista cselekedetekhez - például gyógyításhoz és megmentéshez - megnő. De ha egyszer megölték, a túlélők javítása, gyógyítása és szabotálása büntetést von maga után.
Játssz az ételeddel
- Ahogy hagyod, hogy megszállottságod egy üldözés után elmeneküljön, megnő a mozgás sebességed.

A bébiszitter
Laurie Strode külvárosi életmódja egyszerű volt, időnként unalmas is. Vasárnap esti vacsorák. Játékműsorok a tévében. Napjait iskolával töltötte meg, és néhány dollárt keresett a szomszéd gyerekeinek gyermekfelügyeletével és barátaival. Élete és neve soha nem került volna a címlapokra, és nem kapta volna meg a helyet a város történelmében, ha nem ez lenne az egyetlen sorsdöntő éjszaka.

Menekülés - újra és újra.
Laurie ezt már megtette. Menekülés és túlélés, újra és újra. A juttatásai arra összpontosítanak, hogy a Gyilkos megszállottságává váljanak. Laurie fejből túlélő, és soha nem adja fel.

Laurie Strode 3 új Perks- szel érkezik , az Obsession-ra és a túlélésre helyezve a hangsúlyt .
Utolsó túlélő
- A túlélők esélye növekszik, amikor más túlélők meghalnak - ezzel megzavarják a Killer aurájának olvasási képességét.
Döntő sztrájk
- A gyilkos megúszásának utolsó módjaként Laurie leszúrja a gyilkost.
A megszállottság tárgya
- Ha a gyilkos megszállottsága vagy, láthatod a gyilkos saját auráját.

Most belépsz Haddonfieldbe
Soha nem sejti, hogy egy olyan hely, mint Haddonfield, képes kialakítani azt a rettegést, amely Michael Myers. Ez egy nyugodt, félreeső hely, ahol egy éjféli sétát tehet a kutyájával, és soha nem gondolhat kétszer arra, mi rejtőzik a sötétben.

De az a Haddonfield már nincs. Ehelyett egy új hely alakult ki az események után. Olyan hely, ahol az emberek gondoskodnak arról, hogy az ajtójuk zárva legyen. Egy hely, ahol láthat egy szomszédot, aki csak a sötétben néz ki, miközben azt hitték, hogy látnak valakit ...

Üdvözöllek, Laurie!
A Haddonfield egy teljesen új térkép a DEAD BY DAYLIGHT számára.

A Haddonfieldbe belépve a gyerekek nevetésének és énekének visszhangja még mindig hallatszik. A házak, az utcák, a rozsdás kerékpárok és a felhajtók összeolvadnak a sötét éjszakával, és a félelem és a borzalom birodalmát teremtenek. De ne tévesszen meg a város nyugodt homlokzata. Ehelyett legyen éber és tisztában Haddonfield sötét múltjával. Ahogy most részesei vagytok.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2016.10.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Behaviour Interactive
Cikkszám
DIGI02417
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ