Dead by Daylight - A Nightmare on Elm Street (DLC)

Dead by Daylight - A Nightmare on Elm Street (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 272 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Rémálom az Elm Streeten ™ vadonatúj fejezete a Halottak a nappali fénynek.

Vannak boogey férfiak, és valóban az ágyad alatt élnek. Bent vannak a szobádban és az elmédben - álmaid és néha valóra válnak. Freddy Krueger tudja a kísértés valódi jelentését. Valódi értelme, ha valakit abba az álomállapotba taszítanak, ahol nem biztos abban, hogy ébren vagy alszik - életben vagy a halál küszöbén. Néhányan másoknál jobban ellenállnak az alvásnak, mint a fiatal Quentin, aki kénytelen visszafelé tartani, ahol Freddy megismerte a bosszút. Vissza a Badham óvodához.

Vissza az iskolába
Ki gondolta volna, hogy az álmok valóban kárt okozhatnak? Fizikai, fájdalmat okozó kár? Félelem és fájdalom egy sebhelyes lélektől, aki bosszút áll egy megérdemelt büntetésért. Freddy Kruegerre mindig emlékezni fognak - akár ébren van, akár alszik.

A Rémálom az Elm Streeten fejezet a halottak a nappali fényből. Tartalmaz egy új gyilkost, egy túlélőt és egy térképet.

Freddy Krueger
Hogyan állíthatod meg azt, aki álmaidban vadászik rád? Valaki, aki soha nem hagy nyugodni. Valaki, aki szándékosan megfoszt az alvástól, hogy csökkentse ellenálló képességét. Valaki, aki áldozatnak tekinti magát, kétségbeesetten megtérül. Nem látja fájdalmadat és szenvedésedet ... csak azt látja, hogy ... fém karmaid összezáródnak a nyakadon.

Gyilkos hatalom - A rémálom: Az álomdémon

halála nem fogadja el, ezért továbbra is áldozatai rémálmainak csapása, vitathatatlan mestere marad. Az Álomdémon lehetővé teszi a Rémálom számára, hogy a túlélőket az Álomvilágba vonzza.

- A The Nightmare előtt álló túlélők folyamatosan az elalvás küszöbén állnak.
- Az Ébredj túlélők csak rövid pillantásokat kapnak a Rémálomról, mielőtt mély álomba merülnének.
- Ezek a mikrohullámok lehetővé teszik, hogy a Rémálom bármikor megtámadhasson egy túlélőt, és közben bevonulhasson az Álomvilágba.
Egyszer az Álomvilágban:
- A Rémálom egy illúziót vetíthet magáról egy generátor mellé, és azt okozhatja, hogy véráradatot áraszt. Álomprojekciójának lemerülési ideje csökken a próbában alvó túlélők számára.
- Az álomcsapdák olyan csapdák, amelyek fel tudnak nyúlni és megragadhatják a túlélőket, akik áthaladnak rajtuk, lelassítva őket. A túlélőket érinti az Álom-pergő, akik nem tudnak gyorsan boltozatot végezni az ablakon keresztül.
- Az ébrenlévő túlélőket nem érinti A rémálom álomcsapdái. Az álomvilág elől menekülni a túlélők elbukhatnak egy képességellenőrzésen, felébreszthetnek egy felébresztett túlélő, vagy elérhetik a csengő ébresztőórát.

A Rémálom 3 új jutalommal jár .
Feldühödik
A zsákmány elvesztésének fokozott nyomása haraggal tölt el és gyanútlan motivációt ad. Valahányszor a túlélők befejezik a generátor javítását, a Fire Up növekszik az erejével, és sebességbónuszt biztosít a felszedőknek, a dobásoknak, a raklap töréseknek, a generátor töréseknek és a boltozatoknak.
Emlékezz rám
Egy túlélő megszállottja leszel. Valahányszor rátalál a megszállottságára, a maximálisra növeli a Kilépési Kapuk nyitási idejét. A rögeszmét nem érinti az Emlékezz rám. Meccsenként csak egy megszállottság.
Vérőr
Egy esélyt kap arra, hogy összekapcsolja a Túlélőt, és felhívja az Entitást, hogy korlátozott ideig blokkolja az összes nyitott Kaput. Amíg a Vérgondnok aktív, a Kijárat területén található túlélők aurái tárulnak fel előtted.

Az Alvajáró
Quentin Smith soha nem fog elfogyni az ébren tartáshoz szükséges tablettákból, energiaitalokból, hogy újabb mérföldet vagy egy órát menjen. Soha nem áll meg, és remélhetőleg soha nem fog aludni. Soha többé. Vagy legalábbis addig, amíg sikerül megállítania Freddyt. A félelem lehetőséget kínál: induljon a viharba, és hajtsa ki, vagy fogadja el a halál elkerülhetetlenségét, és csak feküdjön le. Quentin választja az elsőt. De meddig tudja elkerülni az alvást? És hogyan fog boldogulni ezen a helyen? Ahol a halál sem nyújt semmiféle nyugalmat.

Quentin Smith 3 új jutalommal érkezik .
Gyógyszertár
Van hozzáértése az orvosság megtalálásához. A mellkason történő keresés gyorsabb, és az általuk okozott zaj és a hallási távolság csökken. A gyógyszertár garantálja az Emergency Med-Kit használatát az első befejezett mellkasi keresés során.
Virrasztás
Súlyos helyzetekben is vigyáz a barátaira. Ön és szövetségesei a hatótávolságon belül gyorsabban gyógyulnak meg a kimerült, vérzéses, összevissza, akadályozott és vakság állapotú hatásokból.
Kelj fel!
Felszabadítja az ember auraolvasási képességét. Amint az összes generátor be van kapcsolva, az Exit Gates felfedésre kerül, ha hatótávolságon belül van. Miközben kinyitja a kijárati kapukat, fedje fel auráját a hatótávolságon belüli többi túlélő előtt. Míg Ébredj! aktív, gyorsabban nyitja meg az Exit Gates programot.

A tanítás helye


Amikor az „óvodáskorra” gondolsz, a tanulásra gondolsz. Fejlesztés és ismeretek. Bízol annak jelentésben és örökségében. A Badham Preschool azonban valami egészen más volt. Kívülről olyan helyként jelent meg, ahol mindenki biztonságban érezheti magát. De fájdalmat és szenvedést rejtett magában. Freddy bejárta a helyiségeket, és eltorzított mindent, amit természetesnek vettünk. Manapság az óvoda csak egy összetört emlék. Ahol a folyosókat elhagyják, és ahol a játékok nyugtalanító látványt nyújtanak a soha el nem felejtett gyötrelemről. Nem az, ami egykor volt, és soha nem fog visszatérni a régi formájához. Örökké beszennyeződött.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2016.06.13
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Behaviour Interactive
Cikkszám
DIGI02400
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ