Dead Space 2

Dead Space 2
Dead Space 2
Dead Space 2
Dead Space 2
Dead Space 2
Dead Space 2

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 917 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL

A Dead Space 2 egy sci-fi túlélős horror játék, amit a Visceral Games fejlesztett és az Electronic Arts adott ki 2011 január 25-én.

Isaac Clarke főszereplőnk három évvel az előző rész eseményei után tér magához a sztázisból. Miközben ébresztgeti Franco, közli vele, hogy hatalmas veszélyben van, azonban mielőtt teljesen kiszabadítaná átváltozik nekfromorfá. Isaac menekülőre fogja és közben jön rá, hogy semmire sem emlékszik az elmúlt három évből. Egy Diana nevű nővel kerül kapcsolatba, akivel összeáll és célul tűzi ki a Marker elpusztítását, amit korábban már megtett (az előző részben).

A Dead Space 2 egy harmadik-személy nézetű játék, ahol feladatunk egy hatalmas űrállomáson szembenézni a fenyegetéssel és az átalakult emberekkel. Azonban ebben részben már nem csak az űrállomásra korlátozódik a mozgásterünk. A nekromorfok között új ellenségeket is felfedezhetünk, például a lopakodó Stalker-t, vagy fertőzött gyerekeket. Kiiktatásukat számos lőfegyver és robbanószer segíti.

A végén Isaac megtalálja a Markert, ami az egész galibát okozza, de az épp összeomlóban van, de nem csak az, hanem az elméje is. A végső csatát így a saját elméjében is meg kell vívja. A játék legvégén még hallható egy rádióüzenet két ember között, amiben az egyik ember arra utasítja a másikat, hogy szedje össze a marker darabjait. Úgy tűnik itt még nincs vége.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2011.01.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI02469
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7

Processzor: 2,8 GHz-es processzor vagy azzal egyenértékű

Memória: 2 GB RAM

Grafika: NVIDIA GeForce 6800 vagy jobb

Tárhely: 10 GB szabad hely