Dead Space 2

Dead Space 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
12 488 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL


A Dead Space ™ 2-ben csatlakozol Isaac Clarke-hez, a Dead Space rendszermérnökéhez, amikor három évvel az USG Ishimura szörnyű eseményei után ébred fel. Az Ishimura Planetcracker osztályú csillaghajó volt, amelyet halott legénységének groteszk reanimációi borítottak, „Necromorphnak”.

Miután felfedezte a Marker néven ismert furcsa tárgyat, Isaac a Sprawl-on találkozik, egy óriási űrállomáson, amely a Szaturnusz körül kering. Nem tudva emlékezni arra, hogyan került ide, és elkísérte halott barátnőjének, Nicole-nak a szánalmas látomásait, túlélnie kell egy újabb rémálmi Necromorph-járványt, miközben a válasz felé tart, amikor azt reméli, hogy minden káoszt véget vet.


Főbb jellemzők:
Tépje át a teret a teljes 360 fokos mozgással.
Tartsa be a pusztító eszközök sorozatát a terror eljuttatására az űrbe. A Necromorph-ot a Javelin-rel a falba illesztve használja a továbbfejlesztett telekinézist, hogy végtagjait halálos fegyverekké alakítsa, erőteljes szétszerelő aknákat telepítsen, vagy hajótest-törést hozzon létre, hogy egy szörnyek egy csoportját az űrbe szívja.
Tűzje fel Isaac öltönyét, hogy zéró gravitáció mellett rakétaként rakétazzon, mint még soha. Fedezze fel a Sprawl mélységét, és találjon új súlytalan harci és fizikai alapú rejtvényeket teljes 360⁰-os mozgással.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2011. 01. 26.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI02468
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ