Dead By Daylight - Curtain Call Chapter (DLC)

Dead By Daylight - Curtain Call Chapter (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 272 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Curtain Call egy teljesen új fejezet a Dead by Daylight számára. Tartalmaz egy új gyilkost, egy túlélőt és egy térképet, valamint egy exkluzív terméket az új túlélő számára.

Az emberek gyakran beszélnek egy bohóc könnyeiről, a zsíros festék mosolya alatt rejlő szomorúságról. Mi lenne, ha ez nem szomorúság lenne, hanem egy mély rosszindulat, amely az ital és a falánkság üldözésében töltött életből származik? Olyan elme, amely másokat csak kínzási edénynek tekint, és testét egyetlen ujjra redukálja, egy trófea, amelyet hozzá kell adni egy gyűjteményhez? Ahhoz, hogy valami ilyesmi fennmaradhasson, álruhát kell viselnie, világosabb köpenyt és széles mosolyt kell viselnie, még ha csak rá is festik.
Kate Denson mosolya valódi, barátságos és meleg. Szeretetet és életet, családot és reményt énekel. Kedvesnek tartja ezeket az értékeket, és harcol bárkivel, aki megpróbálja elpusztítani őket.

A lelkek
farsangja A karneválok a szórakozás és a nevetés színének és fényének, a boldogság jelzőfényei a sötétben. Ügyeljen arra, hogy ne sétáljon túl messze a tömegtől és a zenétől, hogy a festett panelek és a magányos lakókocsi hívogató fénye csábítson, különben csak az egyik ujját találhatja a Bohóc gyűjteményében.

Macabre Mementos
A Bohóc már régóta nomád életstílusát fedezi csavart időtöltéseire. Elhatárolódott az őt gyűlölő és félő társadalomból, parazitaként élt, csábította a túl közel tévedőket, altatta és csapdába ejtette őket, mint a pillangókat. Vigyázz, ha úgy érzed, hogy érzékeid eltompulnak, és a fejed könnyebbé válik, Fuss!

Gyilkos erő - A bohóc: Az utánpótlás tonikja
Anesztetikumokkal és izomlazítókkal kísérletező évek során a bohóc számos hatékony főzetet és formulát dolgozott ki. Kedvencét, az Afterpiece Tonicot nagy hatással használta fel, sok meg nem akaró áldozatot megrészegítve és elfogva.

Érintse meg vagy tartsa lenyomva a Bekapcsológombot egy üveg The Afterpiece Tonic indításához. Érintkezéskor az üveg eltörik, és gázfelhőt bocsát ki, amely megrészegíti a túlélőket a hatás területén.

Mámoros túlélők látásromlástól, csökkent mozgási sebességtől és 1,5 másodpercen át tartó akaratlan köhögéstől szenvednek.
Nyomja meg és tartsa lenyomva az Aktív képesség gombot, hogy feltöltse az Afterpiece Tonic palackjait.

A Bohóc 3 új juttatással jár.

A Bohóc meglepő fürgeséggel rendelkezik egy ekkora ember iránt, rémisztő megjelenéssel és képességgel a túlélő erőfeszítéseinek szabotálására.
Félrevezet
A Vault sebessége gyorsabb. Széf művelet végrehajtása felhívja az Entitást, hogy ideiglenesen blokkolja a tároló helyét.
Ilyen módon csak egy boltozat helyét lehet bármikor blokkolni. A tároló helyét csak a Túlélők számára blokkolják.
Coulrophobia
Az összes túlélő, aki a Terror Sugarán belül gyógyul, büntetést ró a gyógyulás sebességére.
Pop megy a menyétbe
A túlélő bekapcsolása után a következő generátort, amelyet megszakít, egy darab azonnal visszafejti. A generátor normál regressziója a károsodás után következik be.
Pop megy, a menyét korlátozott ideig aktív, miután a túlélő bekapcsolódik.

Reménykedő Songbird
Kate Denson élete örömet és meleget terjesztett a körülötte élők felé. Könnyen barátkozott, és a barátok hamar olyanok lettek, mint a család. Valahogy ide került, ahol az egyetlen meleget egy máglya adja, és nincs öröm. A hozzáállása ugyan nem változott, és mindent megtesz annak érdekében, hogy megvédje az új barátokat.

Kate Denson 3 új juttatással érkezik .
Lehetőségek Windows
Felszabadítja az ember auraolvasási képességét. A raklapok és boltozatok aurája tárul elé, ha hatótávolságon belül van.
A Windows of Opportunity-nak van egy lemerülési ideje, amikor egy raklapot boltozva vagy leejtve üldözés közben.
Dühöng
Harcos vagy, és mindent megtesz, hogy elkerülje az ellenség fogságát. Fokozott a gyilkosra gyakorolt ​​hatása.
Elfedi a Killers képességét, hogy a hatósugarán belül lássa a horog aurákat.
Táncolj velem
Ha gyors boltozatot hajt végre, vagy ha egy szekrényt hagy egy sprintben, korlátozott ideig nem hagy karcot.
A velem való táncnak lehűlése van.

Kate exkluzív terméke
A függönyhívás egy exkluzív cikket tartalmaz Kate-hez, a Midday Slip Dress-et, amely csak a DLC részeként érhető el (nem akkor, ha az egyes karaktereket külön vásárolja meg).

Campbell kápolnája

Campbell atya kápolnája egykor menedékhely volt a többi menedékház borzalma előtt. A betegek menedékhelyként jöttek ide, útmutatást kértek az Atyától és megterhelték lelküket. Aztán azon a sorsdöntő éjszakán a menedékház termei elcsendesedtek, és az Atya véget ért a gyóntatószékben, amely sokakat segített.
Most csatlakozott hozzá egy furcsa társ: egy élénk színű lakókocsi, amelyet egy árnyékos ló húzott. Csak egy bolond hagyta, hogy az élénk színek elcsábítsák őket a látogatásba ...

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2018.06.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Behaviour Interactive
Cikkszám
DIGI02404
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ