Darkest Dungeon: The Crimson Court

Darkest Dungeon: The Crimson Court

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 198 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

"A VÉR ... KÖNNYEN VÉLEM!"

Darkest Dungeon®: A Crimson Court az első bővítés a díjnyertes komor és gótikus RPG-hez, amelyet a Red Hook Studios készített. A Crimson Court egy párhuzamos kampány, amelyet a Darkest Dungeon legfontosabb tartalma mellett tapasztaltak meg, amely új nehézségeket és variációkat kínál minden nehézségi szintnél. Az elbeszélés alapja világít az ősök korai napjaiban, és ugyanolyan stílusú kivágott jelenetekkel mutatják be, mint amilyeneket a játék más részein láttak.

A DLC-t úgy tervezték, hogy egy meglévő kampány mellett játszhasson, vagy vadonatújként - az Ön választása! Az események és funkciók a játék során feloldódnak.

Jellemzők:
Egy új hős osztály. "Vérrel és téveszmékkel, ezer életen terhelik."
Új börtön-régió: az udvar
Új halálos ellenségek teljes frakciója
5 új főnök , még a legbonyolultabb és legveszélyesebb mechanikával.
Új vándoros főnök: A Fanatikus
Kerületek: 10 új épület a Hamlet korszerűsítéséhez
Masszív, szétszórt térképek bezárt ajtókkal, rabszobákkal és a haladás megtakarít
Lore-vezérelt csecsebecsék minden hős számára - meghatározott bónuszokkal!

Ahogy a bíbor átok könyörtelenül elterjed a birtokon, a pártok új ellenségekkel harcolnak az ismerős régiókban, és egy teljesen új, szétszórt környezetben: az udvarra lépnek. Az egyedi érdekességek, csapdák és akadályok közepette az új, vérrel őrült ellenségek teljes frakciója vár várakozással, amelyet három különálló főnökbeszélgetés felügyel. Ezek a rabszolga ellenségek és az epikus találkozók új harci mechanikát vezetnek be, tesztelve a kedvenc stratégiáinak határait.

Ahogy a fertőzés növekszik, és a beosztásod megsérül, a fanatikusok úgy járnak, hogy barangolják a folyosókat, megzavarva a barátot és az ellenséget az átok megsemmisítésére irányuló buzgó törekvéseik során.

Az esélyek azonban nem teljesen vannak egymással szemben! Egy új, játszható hősosztály kerül hozzáadásra az új hatalmas csecsebecsék, városi rendezvények és a Hamlet kibővítésének és frissítésének új módja mellett.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2017.06.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Merge Games
Cikkszám
DIGI02321
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ