DOOM Classic Complete

DOOM Classic Complete

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Angol
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 977 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

4 elemet tartalmaz:

  • Ultimate Doom,
  • Végső DOOM,
  • DOOM II,
  • Master Doom II szintek.


Ultimate Doom

A teljes megahites játék, amely felgyújtotta a világot. Plusz a vadonatúj IV. Rész: A húsod elfogyasztva.

Jöttek a démonok és a tengerészgyalogosok meghaltak. Egy kivétellel. Te vagy az utolsó védekezés ezek ellen a pokol által szült hordák ellen. Készüljön fel a valaha volt legintenzívebb, mutánsokkal terhelt, vérfröccsenő akcióra! A textúra által leképezett virtuális világ annyira valóságos, hogy nem csak a DOOM-ot játszod, hanem azt is éled.

A Végső DOOM túlmutat mindenen, amit valaha tapasztalt. Először mindhárom eredeti epizódot megkapja - ez a félelmetes, robbanékony izgalom 27 szintje. Aztán valóban elrobbant egy teljesen új epizód: A te húsod elfogyasztva.

Most holt hús vagy. Éppen akkor, amikor úgy gondolja, hogy nagyon jól megy a DOOM-ban, eltalálja a Tökéletes gyűlölet, a Gonosz Sever és még hét soha nem látott szakértői szint! Olyan hihetetlenül kemények, az első 27 szint úgy tűnik, mint egy séta a parkban!


Végső DOOM

Két új, 32 szintű DOOM II epizód.

Gonoszkodás:

A földtől távol, az UAC megkezdte kísérleteit a Jupiter holdjain. Egy űrhajó, amelyet összetévesztve a radar ellátási vexxeljével, lebegett az alap felett. Rejtélyes démonok özönlöttek ki, és az alapot halállal takarták. Minden bajtársadat gyorsan lemészárolták vagy elzombizálták. Ezúttal nem a túlélésről szól. A bosszúról szól.

A Plutonia kísérlet:

A nemzet legkiválóbb tudósai mindent megtettek annak érdekében, hogy bezárják a Pokol hét interdimenzionális kapuját, de az egyik portál nyitva marad. Önmagában be kell hatolnia a megsemmisített komplexumba, le kell győznie a démon Kapuőrt és lezárni az utolsó Pokol lyukat, mielőtt az élőhalottak ismét felkészülnének a világ hatalmába kerítésére.

DOOM II

Kezdődjön a rögeszmék. Újra.

Ezúttal az alvilág teljes erői felülkerekedtek a Földön. Megmentéséhez le kell ereszkednie a Pokol sztigikus mélységeibe!

Harcolj hatalmasabb, csúnyább, halálosabb démonok és szörnyek ellen. Használjon erősebb fegyvereket. Túlélni több észbontó robbanást és a legvéresebb, legádázabb, legfélelmetesebb robbanásokat!

Játsszon DOOM II-t két emberrel egy modemen, vagy akár négy játékossal egy LAN-on keresztül (támogatja az IPX protokollt). Nem számít, melyik utat választja, készüljön fel az adrenalin-pumpáló, akciódús izgalmakra, amelyek biztosan igazi edzést nyújtanak a szívének.

Master Doom II szintek
Bemutatjuk a DOOM II Master szintjeit. Húsz, még soha nem látott szint, mindegyik ugyanolyan savval, a pokol borzalommal borította az eredetit. Mindegyiket független tervezők hozták létre, és az id Software elmebeteg elméi felügyelték. Azt is elfelejtheti, hogy valaha újra látja a napvilágot.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag
Műfaj
Akció
Megjelenés
1996.06.17.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Bethesda
Cikkszám
DIGI02852
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ