Crusader Kings II - Holy Fury (DLC)

Crusader Kings II - Holy Fury (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 325 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Krisztus uralkodhat Rómában és Konstantinápolyban, de Észak-Európában még mindig otthont ad a háború és a kandalló régi istenei. Ezek a vallások heves küzdelemben ütköznek majd, amikor a Béke Hercege karddal megtérít, és a Természettudományi Istenek természetellenes áldozatokat követelnek kedvük árának.

A Holy Fury a legújabb terjeszkedés a Crusader Kings II-hez , a középkori szerepjáték nagy stratégiai élményhez, amelyet a stratégia mesterei, a Paradox Development Studio nyújtottak. Hajoljon háborúházához, hogy támogassa a hódításokat, meghajol a pápa előtt, hogy megszerezze az isteni trónját, vagy hozzon létre egy legendás vérvonalat, amely visszatükröződik az idők során.

A Crusader Kings II jellemzői: A Holy Fury a következőket tartalmazza:
Összetört és véletlenszerű világok:
Indítsa el játékát egy kitalált Európa térképen, mint egy kis világűrért küzdő birodalomban, vagy egy véletlenszerű térképen, ahol történelmi analógok vannak az ó nagy királyságai számára.
Warrior kunyhók:
Csatlakozzon egy pogány harcosházhoz, és lépjen fel soraiban, felszabadítva a hatalmas szövetségeseinek hozzáférését és a nagyobb katonai képességeket.
Legendás vérvonalak:
A nagy harcos hősök leszármazottai prémiumok lesznek, amelyek megegyeznek az őseik teljesítményével, beleértve Károly Nagy, Dzsingisz kán és mások történelmi vérvonalait.
A szomszédainak befolyása vagy antagonizálása:
Próbálj megnyerni egy vonakodó vazalt a varázsa és meggyőzése révén, vagy provokálj valakit, akit konfliktusba akar léptetni.
Szentség:
Az imádozó katolikusok kanonikássá válhatnak, dicsőségüket továbbadva leszármazottaiknak, és pihenőhelyüket nagy értékű helyszínévé tehetik.
koronázás:
A feudális királyoknak és a császároknak papokat kell találniuk, hogy megkoronítsák őket, mivel minden hatalom az égből származik.
Új keresztes hadjárat eseményei:
Mélyebb játékmenet a korszak vallási háborúinak.
Új öröklési törvények:
Lehet, hogy a pogány vén tanács tanácsolja, hogy a birodalom miként oszlik meg az örökösök között, vagy egy uralkodó meghívhatja testvérét, hogy harcoljon a
birodalom egyesítése érdekében .
És még sok más:
Változások a vallásban, az emberek vagy tárgyak egyedi nevei, a mélyebb keresztelési mechanika, az áldozatok listája, valamint egyéb apró változások az íz és változatosság szempontjából.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szerepjáték, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2018.11.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI02152
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ