Crookz: The Big Heist

Crookz: The Big Heist

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
499 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ez az 1970-es évek: a Funk korszaka, a lángolt farmer és a disco-üzemű szombat esték. A szakértő tolvajok kiváló csapata művészeti formássá változtatja a Grand Larceny-t, mivel sok tehetségük segítségével betörnek a leggazdagabb otthonokba és ellopják a legszebb ékszereket - mindezt hedonista életmódjuk finanszírozása érdekében. Addig, amíg a Velencei jövedelmező múzeum, amelybe a híres „Luna Stone” nevű gyöngyszem beletartozik, elárul, és a csapat széttört. Öt évvel később a megmaradt bandatagok újra összegyűlnek egy áruló korábbi elvtársukkal szembeni bosszút - de a tervük természetesen a legvadabb álmain túl is gazdaggá teszi őket ...

Crookz - The Big Heistegy taktikai stratégiai játék, a funky 1970-es években, sima és groovy légkörben. Mutassa be a tolvajlás művészetét az elegáns rablások és rablások ábrázolásával; kémkedés és gyors gondolkodásmód felhasználása az észlelés elkerülése érdekében. Végezzen el egy sikeres stratégiát azáltal, hogy összeállítja és kitalálja csapatát a munka előtt, és megtervezi a legjobb utat.
Jellemzők
Változatos és izgalmas egyjátékos kampány .
18 kiterjedt küldetés színes és stílusos 70-es években.
Testreszabhatja a tolvajok bandáját akár hat játszható karakterrel . A nagy bunyós tesz egy jó szekerce ember, míg a lockpicker felelős az utolsó simításokat.
Változtassa meg csapata mindenféle bonyolult szerszámmal: mint például fényképezőgép-zavarók , kloroform vagy robbanásveszélyes töltések .
Tesztelje képességeit nehéz körülmények között a Challenge Mode-ban : új rablások felszabadításával és a legmagasabb rangú versenyért a többi játékos ellen versenyezve.
Az egyedi játékmenet ötvözi a gyors gondolkodást és az alapos stratégiát.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2015.08.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Kalypso
Cikkszám
DIGI02126
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ