Crashday (Redline Edition)

Crashday (Redline Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
745 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

CRASHDAY: REDLINE EDITION

Nagyobb sebesség. Több pusztítás. Több móka, mint valaha!

A leginkább akciódús arcade versenyző visszatért a Steam-hez egy teljesen átalakított kiadásban! A 2006-os PC-versenyjáték, a Crashday eredeti fejlesztői által készített, büszkén mutatjuk be a játék hivatalos újbóli kiadási verzióját: Crashday: Redline Edition!

Crashday: A Redline Edition a többjátékos arcade versenyző, szinte korlátlan lehetőségekkel! Verseny. Roncs. Lő. Összetör. Hét játékmód. Csata online és offline. Úton és arénában. Tervezze meg és ossza meg saját számát. Élvezze a felhasználó által készített modokat, áramköreket és autókat a Steam Workshopból. Játszd a játékot, ahogy tetszik. Ma nincsenek szabályok.
FŐBB JELLEMZŐI
Crashday: A Redline Edition mindent elhoz, amit szeretsz a Crashday iránt, különféle értelmes módokon gondosan fejlesztve:
Többjátékos csaták
Játssz online multiplayer, egyetlen eseményen vagy a karrier játékban. Most magában foglalja a teljes Steam-integrációt, a Steam-alapú lobbikkal, avatárképekkel, hangos csevegéssel és még sok másnal.

Hét játékmód
Élvezze a különféle játékstílusokat, mint például a Wrecking Match, a Stunt Show vagy a Race, valamint az olyan egyedi Crashday klasszikusokat, mint a Hold The Flag, a Pass Bomb vagy a Bomb Run. Versenyezz egyedül vagy csapatban.

Track Editor
Készítsen és ossza meg saját őrült áramköreit az integrált sávszerkesztő segítségével. Válasszon a több mint 150 építőelemből, beleértve őrült rámpákat, gonosz dugóhúzókat, terepjárókat és még sok minden mást.

modding
Testreszabhatja a pokolot a játékból! Töltse le és játssza le a modokat, autókat, zeneszámokat és még sok más az újonnan integrált Steam Workshopból, vagy készítsen sajátokat a Crashday SDK használatával. Új: a modded játék most már teljesen online kompatibilis!
MÁSODIK JELLEMZŐK
De van még. Itt van még, amit még kaphat a Crashday segítségével: Redline Edition!
Frissített grafika
Új világítás, átalakított textúrák és felcsiszolt HUD & UI.

Játékmenet csíp
Továbbfejlesztett kezelőszervek, továbbfejlesztett játékvezérlő támogatás és finomhangolt kiegyensúlyozás a játék több területén.

36 szám
10 új számot tartalmaz, amelyeket kifejezetten a Redline Edition számára adtak hozzá.

12 jármű
Szálljon le a városi utcai túrák, nehéz terepjárók és nagy sebességű sportkocsik kormányának mögé. Vrooom!

Fegyverek
Robbanja fel ellenségeit darabokra rakétákkal és mini-fegyverrel.

Kár modell
Valós idejű deformáció. Csak azért, mert nagyon szórakoztató elpusztítani a dolgokat! :)

Pick-up
Teljesen új a Redline Edition-ben! Fogd meg a lőszer újratöltését, azonnali javítását és még sok minden más közvetlenül a sínről. A tökéletes kiegészítő az online csaták számára.

Tuning
Frissítse a túrákat különböző hangolókészletekkel és alkatrészekkel. Most magában foglalja a teljes testreszabást a többjátékos autós beállításokhoz.

Művelet visszajátszás
Tekintse meg a leglátványosabb jeleneteket újra és újra.

Online játék
Verseny akár 8 barát ellen az online mérkőzésekben, mind VS-stílusban, akár csapatokban.

Egyetlen esemény
Állítson be meccseket a kívánt módon, és versenyezhessen az AI-vel.

Karrier játék
Növelje a hírnevet, mint sofőr a Crashday metró bajnokságban, és a haladás során oldja fel az autókat és a hangoló alkatrészeket.

Mini játékok
Még mindig nem elég? Fogadja el ezt a hat legfontosabb kihívást.

Hibajavítások tömegesen
Több, mint 100 hibát zártunk le az eredeti játékból.

Eredeti filmzene
Végül, de nem utolsósorban: a Crashday összes klasszikus zeneszáma, beleértve a felejthetetlen ceruzát, a Lowbuzot, a Peter Struckot és még sok minden mást!
JÁTÉK MÓDOK
Romboló mérkőzés
A klasszikus aréna deathmatch: elpusztítani vagy megsemmisíteni! Van még kérdés?

Stunt mód
Lenyűgözze a közönséget mutatványokkal, ugrásokkal és borulással autójával. Minél furcsább a show, annál több pontot kap.

Verseny
Legyél az első, aki átlépte a célvonalat. Fegyverek elvonásával vagy anélkül.

Tartsa a zászlót
Ragadjon meg kellemetlenül nagy smiley-t (miért nem egy zászlót?) Az ellenségeitől, és vigye át az ellenőrző pontokon, hogy szerezzen és nyerjen.

Át a bombát
Az autójában levő bomba élesítve van, és az időzítő fut. Most gyorsan! Add át a bombát a „barátoknak”, mielőtt felrobbant.

Bomba fut
Soha ne vezessen bizonyos sebességnél lassabban, mert az autójában bomba robbant fel! A gonosz üzlet: minden alkalommal, amikor áthalad egy ellenőrző ponton, növekszik a minimum sebesség!

Tesztvezetés
Barangoljon szabadon a pályák körül, korlátozások nélkül.
A CRASHDAY TÖRTÉNETE
A két 14 éves gyermek hobbi projektjeként kezdve 1998-ban, Robert Clemens és Jan Bodenstein kidolgozták az álmaik játékának jövőképét: Crashday - egy játék, amely ötvözi az akkori kedvenc Carmageddon (1996) és a Stunts ( 1990). Nem sokkal azelőtt, hogy az indie-játékok szokásossá váltak, a duó megtanította magának a programozást és a játékművészet készítését, hogy elképzeléseik valóra váljanak. A Moonbyte Studios fejlesztő született.

Nyolc év alatt előrehaladva a PC versenyjáték valójában a polcokra lépett 2006 elején - a Replay Studios fejlesztési partner segítségével befejezve, és az Atari akkori kiadója terjesztette. Régóta esedékes és sokkal összetettebb, mint a fejlesztők legvadabb álmaiban, a játék pozitív fogadtatást váltott ki a játékosok körében világszerte. A Crashday gyorsan felépített egy szenvedélyes online játékos, pályaépítő és lelkes modifikátorok közösségét. Végül, de nem utolsósorban a kiterjedt módosító képességek miatt, a játék végül sokkal hosszabb ideig életben maradt, mint bárki elvárt volna.

2017. Már a tizedik évfordulója után, és néhány továbbra is aktív Crashday játékos és rajongó óriási támogatásának köszönhetően, a Moonbyte úgy döntött, hogy viszi vissza gyermekét a Steambe. Manapság egy teljesen digitális környezetben megváltozott a közösségvezérelt online játékok játékának és megosztásának módja - tökéletes körülmények egy olyan játékhoz, mint a Crashday, és minden bizonnyal ideális lehetőség a rajongók tisztelegésére az új technológiák és terjesztési csatornák felhasználásával. miközben hű marad a gyökereihez. Ez a Crashday: Redline Edition.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Verseny
Megjelenés
2006. 02. 23.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2tainment
Cikkszám
DIGI02085
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ