Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam

Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 216 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Red Alert 3: A felkelés négy új mini-kampányt tartalmaz, amelyek mélyebben belemerülnek a szovjetek, a szövetségesek, a Felkelő Nap Birodalma és egy egyedi kampány, amely mindenki kedvenc pszichikus japán iskoláslányának, Yurikonak az eredetére összpontosít. Omega. A Vörös riasztás 3 után a Szovjetunió még mindig hátráltatja zúzó vereségét. A Felkelő Nap Birodalma kétségbeesetten próbál visszanyerni mind a tiszteletet, mind az identitást, és a látszólag győztes Szövetségesek a korrupció és a csalás közepette találják magukat saját sorrendükben.

Hogyan reagál a legyőzött szovjetek a megszállásra és a FutureTech jelenlétére, a titokzatos cégre, amelyet a szövetségesek bíztak meg új technológiák fejlesztésére a szovjetek szülőföldjén? Hogyan emelkedik fel a felkelő nap megalázott birodalma, és megvédi magát a volt szovjet parancsnokok ellen, akik a háború utáni földi megragadásban betolakodtak területükre? Hogyan szüntetik meg a szövetséges megszálló erők a korábbi császári parancsnokok felkelését? És ki a titokzatos japán kommandós Yuriko Omega?
Négy új mini-kampány - harcoljon végig négy teljesen új mini-kampányon, amelyek klasszikus gyors, dühös és szórakoztató C&C tevékenységet kínálnak. Az új történetek és küldetések mind a három frakciót lefedik, plusz egy teljesen új, börtönbe bejárható kampányt tapasztalnak meg, amely a Birodalom kommandósának, Yuriko Omeganak a középpontjában áll. Tudja meg, mit készít a kétes technológiai vállalat a FutureTech titkos kutatóhelyükön, hogyan kezelik a szovjetek és a birodalom alacsonyabb rendű helyzetüket, és tanúi legyenek Yuriko Omega rabszolgaságból halálos merénylőnek
Kihívás a legjobbra! - Hogyan harcolsz a hatalmas ejtőernyős háború medvékkel, eső műholdakkal vagy a Yurikos egész hadseregével? Meg tudja verni a par time minden kihívásban? Az új parancsnok Challenge módja 50 félelmetes kihívás elé állítja Önt 9 különféle területekről és frakciókból származó parancsnok ellen. Azok a játékosok, akik elég képzettek ahhoz, hogy átjuthassanak a félelmetes kesztyűbe, fokozatosan felszabadítják az új egységeket, és keményebb ellenfeleket találnak az RTS készségek valódi tesztelésén keresztül
A videojátékok történetének legnagyobb szereplője nagyobb és jobb lesz - a Command & Conquer védjegyeihez tartozó élő fellépési videók visszatérnek a lenyűgöző HD filmekkel, amelyek a felkelés mély történetét mondják el. Az olyan rajongói kedvencek, mint Gemma Atkinson és Ivana Milicevic, visszatérnek a Red Alertbe, Malcolm McDowell, birkózási legenda Ric Flair, Jamie Chung, Holly Valance, Julia Ling és még sok más mellett.
Új, top-the-top egységek - A felkelés 11 új felülbíráló egységet hoz be a valódi Red Alert módon. Használja az agilis Archer lányokat veszélyes energianyilaikkal, a teljes egészében kétéltű őrlőjét, amely mindent összetörhet az útjában, vagy az óriási Giga-erődöt, egy repülő kiborg fej nagyobb, mint bármely más egység, amelyet a Red Alert-ben láttál. Fagyasztja le ellenségeit a Cryo Legionnaire-rel, vagy mérgezze meg őket a Desolator Trooper radioaktív folyadékával.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
RTS
Megjelenés
2009.03.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI01924
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ