Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

-7%
Command & Conquer 4: Tiberian Twilight
Command & Conquer 4: Tiberian Twilight
Command & Conquer 4: Tiberian Twilight
Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 920 Ft
Akció: 2 704 Ft
Kezdete: 2022.12.05   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL

Íme, Nod tanítványai a végére hamarosan rajtunk vannak. Az Electronic Arts díjnyertes és a legkeresettebb Tiberium-saga a Command & Conquer 4-szel hathatós befejezéshez vezet, amely számos újítást vezet be a klasszikus gyors és gördülékeny Command & Conquer játékmenetbe, megtartva ugyanakkor a rajongók által támasztott alapvető kényszereket. szeretni a sorozat történelmét.
Ez 2062-es év, és az emberiség a kihalás szélén áll. A tiberium, a titokzatos, idegen kristályszerkezet, amely évtizedek óta elárasztotta a Földet, és a Globális Védelmi Kezdeményezés (GDI) és a Nod Testvériség közötti évek óta tartó könyörtelen konfliktus elsődleges okaként szolgál ahhoz, hogy a bolygót lakhatatlanná tegye. Az emberiség a kihalás küszöbén áll, amikor Kane, Nod prófétai vezetője az elzárkózásból kerül ki, hogy a GDI-nek azt üzenje, hogy kifejlesztett egy olyan rendszert, amely képes ellenőrizni a Tiberiumot és kihasználni annak erejét. De nem tudja megépíteni ezt a "Tiberium Control Network" -et a GDI együttműködése nélkül. Így a két ellentétes frakció - a GDI és a Nod - óhatatlanul ugyanazon ok miatt szenvednek kétségbeesést: hogy megakadályozzák a Tiberiumot az emberiség kioltásában.
15 év után a hálózat majdnem teljes, a Tiberium szigorú ellenőrzés alatt áll, és újjáélesztett, újonnan terraformált bolygónk a jólét és a fejlődés új korszakának csúcsán van. Ekkor a világ állampolgárai komolyan elgondolkodnak azon, hogy Kane miért döntött a segítség mellett, és mit akar majd cserébe. Ezek a kérdések és még sok más a Tiberium saga drámai záró felvonásához vezet.
A Command & Conquer 4 a gyors és gördülékeny C&C játékmenet számos újszerű funkciójával számos új lehetőséget kínál a játékosoknak a C&C játékához. Minden az egyben mobil bázis, kitartó játékos progresszió az összes játékmódban, amelyet folyamatosan frissítenek valós idejű online profilban, 3 osztályú rendszer a két frakcióhoz, kooperatív játék és 5v5 objektív- alapú többjátékos mód, amely elősegíti a csapatmunkát és a társadalmi interakciót, a Command & Conquer 4-et a többi C&C tapasztalattal ellentétben készítse el.

A Saga epikus következtetése - Kane izgalmas befejezésként tér vissza a játék egyik leghosszabb futamú történetéhez, amelyet szemcsés élőszereplős filmművészet közöl. Válassza ki, hogy egyedül vállalja a kampányt, vagy összeáll egy barátjával, és együttműködve játszik!
Válaszd ki az osztályodat - Válasszon a GDI és a Nod három egyedi osztálya közül, mindegyiknek megvan a maga speciális egysége és ereje, stratégiai és harcias lehetőségekért, amelyek megfelelnek a választott játékstílusnak! Sértő, védelmi vagy támogató osztályok - melyiket választja?
Mindig mozgásban - A C&C sorozatban valaha először: egy hatalmas, mobil, minden az egyben bázis, a The Crawler lehetővé teszi, hogy a hadseregével összecsomagolhassa és áthelyezhesse új bázisát a stratégiai mélység érdekében. Építsen egységeket, miközben halad a terepen, és telepítse őket bármikor és bárhol!
Játékosok folyamatos haladása - Minél több ellenséges egységet pusztítasz el, annál több tapasztalati pontot szerzel a játékos profilod előrehaladásához! Szinttel feljebb szabadítva az új egységeket, hatalmakat és frissítéseket, hogy a hadsereg még erősebb legyen!
Csapat és csatlakozzon online a csatához - Csatlakozzon online parancsnoktársaihoz, és szálljon szembe az ellenfelekkel az eddigi legnagyobb C&C multiplayerben, amely 5 és 5 objektív alapú csatát tartalmaz! Válaszd ki a kedvenc osztályodat, és lépj az online stratégiai lépésekkel a következő szintre, miközben meghódítod a célkitűzéseket, miközben ellenségeidet dobbantod. A vadonatúj pártrendszer lehetővé teszi, hogy barátaival egy online csatáról a másikra lépjen.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Stratégiai
Megjelenés
2010.03.18
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI01919
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 7

Processzor: Intel Core 2 or better, AMD 64 X2 or better

Memória: 1 GB RAM

Grafika: 256 MB (SM 3.0) - Nvidia GeForce 6800 vagy jobb, ATI Radeon X1600 vagy jobb

Tárhely: 10 GB szabad hely