Cities in Motion - Design Now (DLC)

Cities in Motion - Design Now (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
511 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Design Now öt vadonatúj közlekedési lehetőséget ad a Cities in Motion-höz. Növeld a sebességet, hatékonyságot és kapacitást ezekkel a járművekkel:
Stern-Berger Midi - A svájci minőséggel és innovatív külsővel rendelkező Midi elsősorban sűrűn beépített városi területekre szánt busz. Kis súlya, meglehetősen rövid tengelytávja és alacsony padlózata könnyű manőverezést és beszállást tesz lehetővé.
Pavlov P-42 - A Pavlov Aeronautika gyárait a Pavlov vállalkozás részeként alapították az 1910-es évek közepén. Ivan Pavlov, a forgószárnyas járműtervezés úttörője, maga vezette a P-42-est tesztrepülésén. Az eredetileg harcászati célra, tengeralattjáró-elhárításra tervezett gép hamarosan rendkívül népszerű lett a légitaxi-üzletben is. A robusztus, viszonylag kis önsúllyal és alacsony gyorsulással bíró helikopter különösen alkalmas a közepes távolságú utas- és áruszállítási igények kielégítésére.
Stingray Cityjet - A Stingray Cityjet gyors, rövid távú, ausztrál katamarán. Az e járművek nemrég bejelentett harmadik generációja magas üzemanyag-hatékonysággal és feltűnően alacsony zajkibocsátással bír. A szokványos utasszállításra és kirándulóhajónak is szánt járművek kényelmes ülésekkel, és szolgáltatófedélzettel rendelkeznek.
Vagabondo Satellite - Az olasz gyártású Vagabondo villamosokat elsőként Rómában használták a városi vonathálózat felújítása során. A Satellite nagyon megbízható, bár nem a legvonzóbb külsejű, egytestű, hattengelyű villamos, részleges alacsony padlós kiépítéssel. Mindkét végén van vezetőfülke.
Crescenta T4 Suburbia - A dán készítésű Crescenta T4 Suburbia kombinált metró / könnyű vasúti szerelvény, elsődlegesen közlekedési csomópontok és vidéki városok összekötésére szánva. Kialakítása a hagyományosabb tömegközlekedési alapelveket tükrözi.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2011.06.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI01735
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ