Cities in Motion - Design Marvels (DLC)

Cities in Motion - Design Marvels (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
695 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Design Marvels öt vadonatúj közlekedési lehetőséget ad a Cities in Motion-höz. Növeld a sebességet, hatékonyságot és kapacitást ezekkel a járművekkel:
Dino Vettore - A Vettore, egy észak-olaszországi járműgyártó cég zászlóshajója, a valaha gyártott legnagyobb buszok egyike. Két szintnyi kényelmes ülést kínál, elől és hátul lépcsőkkel. Nagy mennyiségű utassal tud megbirkózni.
Comet Ambienta - A Comet Ambientát 1995-ben mutatta be egy sikeres svéd gyártó. Tervezéséhez a természet lágy formáit és az űrkutatás vívmányait használták fel. Mivel a lehető legkörnyezetbarátabbra tervezték, ez a valaha gyártott legtisztább buszok egyike. Nagyon alacsony a károsanyag-kibocsátása és rendkívül csendes üzemű.
Roto-Tec Leopard - A Roto-Tec belga helikoptergyár két kisebb cég összeolvadásával jött létre. A Leopardot eredetileg az olajfúrótornyok növekvő szállítási igényeinek kielégítésére tervezték. Két megbízható gázturbinás hajtóművel és rendkívül robusztus géptörzzsel rendelkezik. A Leopard középnehéz, jó üléskapacitású helikopter.
Prospecta Experimental - A Prospecta Experimental nem csak a villamostervezés, de úgy általában a tömegközlekedés hagyományaival kíván szakítani. Nagy ablakok és sima felületek jellemzik, de legészrevehetőbb tulajdonsága a kocsibelsők cikkcakkos elrendezése. Az üléselrendezést az utasok közti társasági interakció elősegítésére tervezték, üres, nyitott tereket hagyva a kocsikban. A kialakítás egyik különös jellemvonása az erkélyek használata, melyek miatt a villamos luxusbenyomást kelt. A Prospecta Experimental villamos üzemű, így nagyon zöld választás a környezettudatos utazó számára.
Capitol W700 Automatic - A W700 hat kocsis alumínium metrószerelvény, melyet a Capitol amerikai-japán vegyesvállalat gyárt. Vezető nélküli metrószerelvények hetedik generációja, melyeket egy automatikus vonatvezérlő rendszer távirányít. A csúcsforgalmi időszakok igényeinek kielégítésére a kocsiknak hosszanti üléselrendezése van, ami több állóhelyet biztosít. A W700 alacsony karbantartási költséggel és megnövelt energiahatékonysággal rendelkezik.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2011.05.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI01734
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ