Cities XXL

Cities XXL

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 921 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A nagyvárosi városépítő

a XXL városokban a világ legnagyobb és legkülönfélébb városainak tervezése, építése és irányítása. Nagyobb és jobb, mint valaha, ha egy erőteljesebb játékmotorral és új felülettel rendelkezik, válj polgármesterének a saját szétszórt metropoliszában. A várostervezéssel, amely magában foglalja otthoni helyszíneket, kiskereskedelmi telkeket, irodákat, ipart és infrastruktúrát 47 építészeti stílusban és több mint 1000 épületben , kezelje városának lakóinak boldogságát szabadidős tevékenységekkel, tereptárgyakkal, valamint az ökológia és a szennyezés kezelésével. Az új struktúrákkal , valamint teljesen új ökológiai épületekkel és korszerűsítésekkel , például a parkolási lehetőséggel, az elektromos autókereskedéssel és a kerékpárkölcsönzéssel a Cities XXL zöldebb megközelítést kínál!

Menedzselje a gazdaságot azáltal, hogy megosztja az erőforrásait az összes városa között, több mint 65 térképen (beleértve az új tájakat és a környezetet is) az egész „Városok bolygóján”: a hulladékgazdálkodástól kezdve az olajig, az üzemanyagig és a vízig - akár az üdülőknek és a munkavállalóknak is - tegyen szert. Végül hozzon létre, ossza meg és töltse le a felhasználó által megalkotott tartalmat a Steam Workshop segítségével - a felhasználó által kezelt tartalom végtelen kínálata. A festői falvaktól a gazdasági erőművekig építsd, menedzselheted és fejlessd álmaid városát a XXL városokban .

Több mint 1000 egyedi megjelenésű épület életre kelti városát
47 Építészeti stílusok a világ különböző kultúráiból
ÚJ : Több mint 65 változatos táj, beleértve 5 új környezetet, amelyek kialakulását a havas Alpoktól a zöld rétekig és a tengerparti üdülőhelyekig kell végrehajtani.
ÚJ : Erőteljes és továbbfejlesztett játékmotor egy élményhez, amely a várost a határokig terjeszti
A közúti forgalom és a tömegközlekedési hálózatok (buszok, vasutak) finom kezelése
ÚJ : Új „zöld” lehetőségek, például ipari épületek korszerűsítése, és teljesen új ökológiai szerkezetek, mint például a parkoló-busz társaság és a kerékpárkölcsönző szolgáltatások
ÚJ : A célzott és kezelhető lokális szennyeződés szintje, beleértve a zajt és a füstöt is
ÚJ : Új égbolt és hangulat, amely tökéletes hátteret biztosít a városképéhez
ÚJ : A Steam Workshop integrációjának köszönhetően könnyebben hozhat létre, oszthat meg és tölthet le egy felhasználó által létrehozott tartalom végtelen új készletét.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2015.02.12
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Focus Home Interactive
Cikkszám
DIGI01769
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ