Cities: Skylines - Parklife

Cities: Skylines - Parklife

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 466 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Városok: Skylines - A Parklife egy játékos új bővítés, amely életre kelti városát új szórakoztató parkokkal, természetvédelmi területekkel, városi parkokkal és állatkertekkel, és új életet ad az üres földjének, egyedi parkokkal és kertekkel. A Parklife a hullámvasút és a kempingtól a virágágyásokig, szökőkutakig és flamingókig egészíti ki a játék új módjait, új parkterület-eszköz és szintbeállító funkciók bevezetésével, amelyek növelik a parkok ingatlanértékeit, öt új térképtel és egy tonna játékban lévő eszköz.

További kényelmes funkciók:PARKOK ÉS SZABADSÁG
Használja az új parkterület eszközt parkrészek létrehozásához, bárhol is van üres terület, és olyan új városi szolgáltatásokkal, mint a Park Maintenance, amely növeli a boldogságot és a hatékonyságot, és elősegíti a parkok szintjét.TÉGLÁRÓL TÉGLÁRA
Testreszabhatja városát új épületekkel és eszközökkel, ideértve egy új városnéző buszvonalat, új szolgáltató épületeket, új egyedi épületeket, például szórakoztató parkokat, természetvédelmi területeket, városi parkokat és állatkerteket, valamint egy királyi új emlékművet, Lord Chirpwick kastélyát.INGYENESEN INGYENES mindenki számára
A városokban először jelenik meg: Skylines, a parkok kerületeihez vezető utak mellett (nem csak az utak mellett) építhetnek épületeket. A kellékeket bárhova el lehet helyezni a park területén.
FELVÉTELI AZ ÉPÜLETEK KÖZÖTTI
Alakítsa át az épületek közötti üres tereket élénk parkokká és kertekké.A Séta a parkban
Testreszabhatja az útvonalakat és állítsa be a jegyárakat az új gyalogos és városnéző túrákra, ideértve a turisztikai fejlesztéseket is.
POLITIKÁK, KÉRJÜK
Három új városi politika és nyolc új park-politika foglalkozik az olyan rekreációs veszélyekkel, mint az állati etika és a tűzijáték.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2018.05.23
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI01796
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ