Cities: Skylines - Concerts

Cities: Skylines - Concerts

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 194 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Városok: Skylines - A koncertek egy mini-bővítés a díjnyertes városépítő számára, amely lehetőséget ad a játékosoknak nagy koncertek megtervezésére és bemutatására. A Rock, az EDM és a Pop / Folk együttesek zenéjével és képeivel - valamint egy új, zenei központú rádióállomással - a koncertek dallamosabb alkotóelemeket adnak a városi élet hangjaihoz.

A koncertekkel a nagyszerű show elkészítése több, mint a zene. Az új épületektől kezdve a főcímeket befogadó fesztiválok szervezéséig, amelyek ösztönzik a jegyek értékesítését, reklámkampányokat készítenek, a zenekar népszerűségét növelik, a biztonsági költségvetést optimalizálják és így tovább. A Concerts a játékosok kezétől a ház elől a hátsó kulcsszóig mindent ellenőrzés alatt tart.

Városok: Skylines - A koncertek tartalmazzák:
Új zene a játékon belüli zenekarokból:
A NESTOR, Elijha MOTi és Lily La Roux zenei ajándékokat adják a Cities: Skylines filmzenéhez az új, élő zenera összpontosító rádióállomáson. 100% zene megszakítás nélkül!
Új fesztivál terület építése:
Emelje fel a fesztivál területét, hogy jobb rendezvényeket és nagyobb tömegeket tudjon befogadni.
Új zenével kapcsolatos épületek:
Hozza a zenét a belvárosba az új Zeneklubmal, terjessze a szót a közelgő koncertekről az új média műsorszóró épületével, és lógjon a Fan Zone területén, hogy megkapja a fesztiválokkal kapcsolatos rendezvényét.
Koncert-központú városi rendeletek:
Támogassa a fesztivál ambícióit új törvényekkel és költségvetési lehetőségekkel a koncertek népszerűsítése és a tömeg bevételszerzése érdekében.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2017.08.16
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI01782
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ