Cities In Motion - Design Dream (DLC)

Cities In Motion - Design Dream (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 488 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Bővebben bemutatva, a világ néhány kedvenc városa várja a tervező állandó kezét, hogy kezelje szállítási igényeiket a Cities in Motion területén.
Figyelemmel kísérve az 1920 és 2020 közötti emberek változó igényeit, rajtad múlik, hogy mindent kezel a buszoktól, villamosoktól és metróvonattoktól kezdve - hogy maximalizálja a profitot, miközben az ingázók kellemesek.
Főbb jellemzők:
Villamos: Bergstrom Light - A Bergstrom gyár olyan járművekről ismert, amelyek még zord környezetben is kezelhetők, és a Bergstrom Light az egyik legfontosabb példa. Kényelmes bútorzatával és nagy ablakaival is nagyon vonzó az ügyfelek számára. Kiváló jármű a legtöbb városban, és rövid távolságokon is jól működik.
Helikopter: LI-8 - A LI-8-ot eredetileg katonai felhasználásra tervezték, de kiváló felépítése miatt hamarosan más célokra is adaptálták. Nagyon sok hely van az utasok számára, és szilárd felépítésű, az egyetlen hátránya a magas energiafogyasztás. Még mindig alacsony árat kell fizetni ennek a kiváló járműnek a használatáért.
Busz: Pavlov 677M - A Pavlov 677M gyors jármű, jó kapacitással. Erős motorral és kényelmes ülésekkel rendelkezik az utasok számára, valamint helyet biztosít a babakocsik és az álló utasok számára. A motor teljesítményének ellenére hajlamos a hibás működésre, ám a 677M alacsony gázfogyasztású és jó átlagos fordulatszámmal helyettesíti.
Metró: Galaxie Berliner - A Berliner, ahogy a neve is mutatja, kifejezetten a berlini U-Bahn rendszerhez készült. Nagyon erős, gyors és kiváló utaskapacitással rendelkezik. Jó választás a legtöbb intercity összeköttetéshez, ha sok utas használja a vonalat.
Metró: Ohm M1 - Az Ohm M1 nagy teljesítményű jármű, sok helyet foglal el az utasok számára. Karcsú és modern megjelenése vonzóvá teszi, miközben megtartja a jármű aerodinamikáját, és ezzel csökkenti az energiafogyasztást.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
2012.02.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI01733
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ