Ciconia When They Cry - Phase 1: For You, the Replaceable Ones

Ciconia When They Cry - Phase 1: For You, the Replaceable Ones

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
14 430 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ez az első fejezet a Ryuukishi07 által készített legújabb bejegyzésben, amikor sírnak. HD grafikával, részletesebb animációkkal és sok Umineko zeneszerző újonnan létrehozott dalával, valamint számos új kiegészítéssel rendelkezik. A Steam verzió angol és japán nyelven is lejátszható.
Sztori
Noha a világot a III. Világháború alatt szinte elpusztították, a csúcstechnológiával megmentették a nukleáris téltől. Száz évvel később ez adta ki az új végső katonai technológiát, a Gauntlet-t, amely a gyermekeket az egész világon elbűvölte. Ebben az új korszakban minden létező katonai erő elavulna, kivéve azt a kisfiúkat és lányokat, akiknek megvan a szükségem, hogy Gauntlet Lovaggá váljanak.


A fiatalok állítólag a saját korszakuk főszereplői. De a valóságban nem más, mint játékdarabok, amelyek a táblán sorakoznak azok számára, akik ügyesek és tapasztaltabbak. Kell kényszeríteni ezeket a fiúkat és lányokat, hogy darabokat öljenek egymás között? Ki a darab, és kik a játékosok? És ki tette a játékosokat? Milyen győzelem feltételei vannak mindenki számára? Ez béke? Háború? Megsemmisítés? Az előre jelzett tragédia egy rendszer vagy tévedés, a jövő vagy a valóság?

Nem.
Nem kell ellenállni ennek a tragédiának. Egy játékdarab feladata az, hogy a tragédia kezén belül táncoljon.

Milyen játékszabályok vannak, kérdezed? Mennyire nehéz? Nekünk kell döntenünk, tehát ez nem az Ön aggodalma. Csak annyit kell tennie, hogy darabokat vesz, és magát ragadja meg, szórakoztatva minket érzelmeinek széles választékával.

Figyelsz rám? Nem akarod félreérteni a pozíciódat. Te nem az ellenfelem vagy. Te csak egy darab vagy, amely létezik a szórakozáshoz. Ebben a következő játékban nem adom nektek azt a kiváltságot, hogy játékosok legyél!

* Ez a játék olyan villanásokat tartalmaz, amelyek rohamokat okozhatnak fényérzékeny epilepsziában szenvedő emberek számára. A néző mérlegelési jogköre ajánlott.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Ez a cím olyan érett tartalmat tartalmaz, amely esetleg nem alkalmas minden közönség számára, beleértve az alkalmi durva nyelvet, enyhe szexuális referenciákat, a vér vizuális ábrázolásait, valamint a visszaélések, a megcsonkítás és a halál írásbeli leírásait.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2019. 10. 04.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
MangaGamer
Cikkszám
DIGI01719
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ