Chrono Trigger

Chrono Trigger

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5 872 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Az időtlen RPG klasszikus visszatér frissítésekkel megrakva! Utazás az elfeledett múltba, a távoli jövőbe és az idők végezetéig. Most kezdődik egy nagy kaland a bolygó megmentésére ... A

CHRONO TRIGGER az időtlen klasszikus szerepjáték-klasszikus, amelyet Yuji Horii, a DRAGON QUEST alkotója, a Dragon Ball alkotója, Akira Toriyama és a FINAL FANTASY alkotói fejlesztettek ki. Amint a történet kibontakozik, induljon útnak a különböző korokba: a jelenbe, a középkorba, a jövőbe, az őstörténetbe és az ősi időkbe! Akár először játszol, akár régóta rajongsz, ez a bolygó jövőjének megmentésére tett epikus küldetés több órás lenyűgöző kalandot ígér!

A CHRONO TRIGGER végleges verziójaként nemcsak a kezelőszervek frissültek, hanem a grafika és a hang is megújult, hogy még szórakoztatóbbá és élvezetesebbé tegye a kalandját. Utazásának befejezéséhez a titokzatos „Dimensional Vortex” börtön és az elfeledett „Lost Sanctum” börtön is szerepel. Válaszoljon a kihívások elé, és kiderülhetnek a rég elveszett titkok ...

Történet:
Egy véletlenszerű találkozás a Guardia millenniumi vásárának Leene téri ünnepségei közepette fiatal hősünket, Cronót mutatja be egy Marle nevű lánynak. Úgy döntöttek, hogy közösen fedezik fel a vásárt, hamarosan ketten a Telepod kiállításán találják magukat, Crono régi barátjának, Lucca legújabb találmányának. Marle félelmet nem ismerő és kíváncsisággal teli, önként jelentkezik egy tüntetéshez. Egy nem várt meghibásodás azonban egy hasadékon keresztül a méretben repül. Crono megragadva a lány medálját, bátran követi az üldözés után. De a világ, amelybe bekerült, az a négy évszázad előtti. Utazás az elfeledett múltba, a távoli jövőbe, sőt az Idők legvégére is. A bolygó jövőjének megmentésére irányuló epikus törekvés ismét történelmet ír.

FŐBB JELLEMZŐK:

Csata közben az idő nem áll meg, és akkor adhat meg parancsokat, amikor a karakter mérőszáma teljes. Az idő múlásával az ellenségek helyzete megváltozik, ezért az adott helyzet alapján válassza meg cselekedeteit.

„Tech” mozdulatok és kombók
A csata során különleges „Tech” mozdulatokat szabadíthat fel, beleértve a képességeket és / vagy a varázslatot, és a karakterek kombinálhatják ezeket a képességeket, hogy felszabadítsák az összes egyedi kombinációs támadást. Több mint 50 különböző típusú kombó létezik, amelyeket két és három karakter között hajthat végre!

Tapasztalja meg a „dimenziós örvényt” és az „elveszett szentély” börtönöket
A dimenziós örvény: egy titokzatos, folyamatosan változó börtön, amely a téren és az időn kívül létezik. Milyen csodák várnak rád a központjában?
Az Elveszett Szentély: rejtélyes kapuk az őskor és a középkor idején vezetik el ezeket az elfeledett kamrákat. Válaszoljon a kihívások elé, és kiderülhetnek a rég elveszett titkok ...

Grafika és hang
Az eredeti hangulatának megőrzése mellett a grafika nagyobb felbontásban frissült. Ami a hangot és a zenét illeti, Yasunori Mitsuda zeneszerző felügyelete alatt az összes dalt frissítették a még magával ragadóbb játékélmény érdekében.

Kényelmes kezelőszervek
Akár játékvezérlővel, akár billentyűzettel játszunk, a kezelőszerveket frissítettük a kellemesebb játékélmény érdekében.

Automatikus mentés
A mentés mentési pontján vagy a menüből való kilépés mellett a haladás automatikusan mentésre kerül, miközben a térképen halad.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szerepjáték
Megjelenés
2018.02.27
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Square-Enix
Cikkszám
DIGI01712
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ