Chinese Paladin: Sword and Fairy 6

Chinese Paladin: Sword and Fairy 6

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 387 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Shen Nong ókori isten születése óta Jiuquan kilenc rugója rögzíti az eget és a földet. A Jiuquanok mindegyike természetfeletti erővel rendelkezik, és mindegyik energia- és életforrás az univerzum számára. A három törzs háborújában a Bestiákat legyőzte az Emberek és Istenek koalíciója. A Bestiák törzse visszavonult a Démonvilágba, és azóta Istenek, Démonok és Emberek elszigetelten élnek. A háború után Shen Nong és a Jiuquan eltűnt a világból, és ahogy haladt az idő ... a Jiuquan legendája elveszett.

  Yue Jinzhao és Yue Qi megérkeznek a West Side-ra, és keresnek valamit, amit elvesztettek - amit találnak helyette, az egy ősi titok. Másutt óriási szunnyadó vadállat ébred a tengerben - az égig szárnyal, és megzavarodik a fejében hallott hangtól.

  A harc világában a frakciók küzdenek az irányításért: az Igazi Harcszövetség, a Feltámadott Lélek Szentjei, a Hengdao Társaság és a démoni Piscis ... kik az igazi ötletgazdák a csapdákban lévő csapdák, az álnok tervek és a gonosz tervek mögött? A sorsok kibontakoznak és visszavonulnak, amikor áldozatokat hoznak ... az élet ünnepén.

A [Dual Combat System]: a valós idejű és a körökön alapuló kettős harci módok ötvözését jelenti, mindkét játékmódot a játékosok szabadon választhatják.

[Harcformációk]: több változatosságot ad az ellenséges csatáknak. Normál harcban a játékosok irányíthatnak egy karaktert, és formációk segítségével készségeket hajthatnak végre az ellenséges védelem áttörésén vagy a sebzésen. A játékosok parancsokat adhatnak például fókuszált támadásra, elsőbbségre a gyógyításra stb. Vannak olyan speciális módok is, mint a légi harcok és a távolsági lövés.

[Nehézség]: Könnyű, normális és nehéz nehézségek állnak rendelkezésre a kiválasztáshoz. Kemény nehézségek állnak majd rendelkezésre az első átjátszás után. A játékosok a játék közben is csökkenthetik a nehézséget - miután a nehézséget csökkentették, nem lehet megváltoztatni. (Azok a játékosok, akik csökkentik a nehézségeiket, nem tudják megtámadni a Hard végső főnökét az első játék során.)

A [Charged Attack]: új speciális támadási rendszert tartalmaz. A csatában felhalmozott MP felhasználásával a játékosok használhatják a „Technique”, a „Harmony” vagy a „Slash” Charged Attackeket, és megfordíthatják a csata daganatát!

[Surprise Attack]: játékosok meglephetik támadó ellenségeiket harci találkozások során. A játékosok meglepetésszerű támadásokat okoznak a játékos és az ellenség szintje közötti különbség alapján. Ha a párt vezetője sokkal magasabb szintű, mint az ellenségek átlagos szintje, a meglepetésszerű támadások akár azonnali győzelmet is jelenthetnek, anélkül, hogy csatába mennének.

[Forgatókönyv-csaták] scen A forgatókönyv-főnökök harcai során a harc közvetlenül a forgatókönyv befejezése után is bekövetkezhet, módváltás vagy találkozási képernyőre való belépés nélkül. Ez egy új mesemondó szerelő, amelyet először mutattak be a sorozatban.

[Exploration jumps]: A karakterek szabadon felfedezhetik a térképet, titkos helyeket és utakat keresve. A térképek és a színpadok nagyobbak és több függőleges térrel rendelkeznek, mint valaha, titokzatos tárgyak várnak a megtalálásra. Ezeknek a tárgyaknak nem csak speciális hatásai vannak, hanem növelik a játékosok hírnevét is, amelyek felhasználhatók jelmezek és címek cseréjére.

A [fegyver transzmogrifikálása]: játékosok a vágyukhoz igazíthatják fegyvereik megjelenését. A játékosok megváltoztathatják fegyverük kinézetét egy másikra, amely már megvan, míg a fegyver alapstatisztikája nem változik. Mivel a fegyverek valós időben jelennek meg a játékban, a játékosok nemcsak a divatot diktálják, hanem azt is, hogy néznek ki csatáik és képességeik a harc során.

[Hírnév] NP az NPC-k küldetéseinek kitöltésével elnyerhető, a tételeket különböző frakciókkal lehet megbecsülni, ha a hírnév követelményei teljesülnek. Különösen jó hírnévvel cserélhetők a frakcióspecifikus termékek.

[Meridian System]: A játék minden szereplőjének 3 lelke van, a saját különböző tulajdonságokkal. A játékosok testreszabhatják a karaktereket azáltal, hogy különböző tulajdonságokat választanak ezekben a lelkekben. Minden kiválasztott csomópontnak különböző effektusai vannak, és speciális rejtett effektusok is megtalálhatók, ha a megfelelő csomópontokat választják.

[Esemény mini-játékok]: a különféle mini-játékok szétszóródnak a játék során. A rejtvényeket, csapdákat és játékokat karakterspecifikus színpadi képességekkel lehet játszani. A játék világának ingyenes felfedezésével a játékosok rejtett eseményeket fedezhetnek fel, és akár titkos tárgyakat is megtalálhatnak.

[Színpadi készségek] the A hat főszereplő mindegyikének megvan a saját „színpadi képessége”, amelyet fel lehet használni. A játékosoknak ezeket a képességeket fel kell használniuk bizonyos rejtvények és csapdák leküzdésére. Yue Jinzhao „Kardrepülése” lehetővé teszi a játékosok számára, hogy átsiklanak az akadályokon, hogy elérjék azokat a helyeket, amelyekre egyébként nem lehet utazni.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szerepjáték
Megjelenés
2015.07.08
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
SOFTSTAR ENTERTAINMENT
Cikkszám
DIGI01692
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ