Cherry Tree High - Complete Pack

Cherry Tree High - Complete Pack

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
16 261 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL 

2 elemet tartalmaz: Cherry Tree High Comedy Club, Cherry Tree High I! Az én! Lányok!

Cseresznyefa vígjátékklub A
vígjáték fanatikus és középiskolás diák, Miley Verisse úgy döntött, hogy vígjátékklubot hoz létre az iskolájában, de nemzetsége és a diáktanács vezetője, Octavia Richmond nem készül megkönnyíteni a dolgokat ... Az iskola a szabályok minimum 5 hallgatót írnak elő új klub létrehozására, Miley pedig 3 fővel rendelkezik! A tavaszi szünet éppen most kezdődött, és Miley április végéig felveszi a klub alapításához szükséges 3 új tagot, különben az Octavia lesz az utolsó nevetés! 

Vezesse Miley-t az idilli Cherry Tree Town-on keresztül, miközben új barátokat szerez és arra törekszik, hogy rávegye őket, hogy csatlakozzanak gimnáziumi vígjátékklubjához ebben az anime stílusú komikus kalandjátékban. 

Fedezze fel a várost, és emelje fel Miley beszélgetési témák repertoárját könyvolvasással, tévénézéssel stb., Majd alkalmazza őket arra, hogy rábírja a potenciális újoncokat, hogy csatlakozzanak új klubjához. Egyes témák felépítéséhez pénzre van szükség, ezért részmunkaidős munkát kell találnia, például a helyi templom tisztítását és ékszer kiegészítők készítését. 

A Developer 773 játéka sok furcsa karaktert, fülbemászó zenét tartalmaz, és az anime és a manga rajongói számára kötelező játék. Nevess és a világ nevet veled!

Cseresznyefa magas I! Az én! Lányok!
A KLUB INDÍTÁSA EGY DOLG ... A KLUB FUTÁSA EGYÉB MÁS TÖRTÉNET!

Cseresznyefa magas I! Az én! Lányok! a népszerű Cherry Tree High Comedy Club kalandjáték, a Cherry Tree High Comedy Club folytatása, amelyet a 773 fejlesztő készített, és felveszi a történetet, ahol a Cherry Tree High Comedy Club abbahagyta, de ezúttal kinetikus (single story ágú) látványregényként és új területeket, új zenét és három új karaktert ad a névjegyzékbe!

Most, hogy Mairu és barátai sikeresen újra megnyitották a klubot, valójában klubként kell viselkedniük! Mairu nemetikus Chitose egyelőre nem mondott le a bezárásukról, ezért óvatosnak kell lenniük! De nem Chitose az egyetlen probléma, amellyel Mairunak és barátainak szembe kell nézniük ... Egy rivális klub versenyez az első számú szórakozóhely helyéért, és egy új átigazolási hallgató örökre kihat a Comedy Club felállására!

* KÉRJÜK, MEGJEGYZÉS * A CTHIMG határozottan NEM a Cseresznyefa-magas történet vége, és a következő részletben néhány főbb cselekményelemet felbontásra nyitva hagy.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2014.11.20
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Nyu Media
Cikkszám
DIGI01680
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ