Charlie II

Charlie II

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
442 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Charlie II egy régi iskola 2D oldalsó görgetésű platformjáték. Fuss át a szinteken, gyűjtsenek össze érméket, gyémántokat és más erőfeszítéseket. Ugrás az ellenség tetejére, hogy legyőzze őket. Merüljön el a vízbe, hogy rejtett területeket keressen!

Ez az eredeti játék frissített verziója, 2001-től, hogy modern számítógépeken is működjön.

Ebben a játékban annyi érmét és gyémántját kell összegyűjtenie, hogy kiléphessen a szintről. A választott nehézségetől függően a szükséges százalékos arány 45%, 60% vagy 75% (könnyű, normál, kemény). Miután összegyűjtötte a szükséges összeget, megjelenik a „Keresse meg a kijáratot!” Üzenet.

Ezen kívül 7 betű van (C, H, A, R, L, I, E), amelyeket minden szinten össze lehet gyűjteni. 100% -ig nem szükséges gyűjteni őket, de segíthet megtalálni azokat a területeket, amelyeket még nem fedez fel, mivel a levelek általában balról jobbra vannak elrendezve.Először csak az egész játékon játszhatsz anélkül, hogy visszatérne az előző szintre. Egyes szintek ('' '' jelöléssel vannak ellátva) rejtettek. A lejátszáshoz meg kell találni a titkos kijáratot az előző szintnél. A játék befejezése után bármilyen szintet kiválaszthat a lejátszáshoz, így megtalálhatja az összes rejtett elemet és a titkos területeket, így növelheti pontszámait minden szinten, amíg 100% -ra nem jut el mindenhol.

A játék OpenGL vagy DirectX (Opciók, Videó, Grafika) használatával futtatható. Ha a játék nem fut simán, próbálja meg ezt beállítani. Vegye figyelembe, hogy a Steam overlay nem működik a DirectX esetén, ha erre szüksége van, válassza az OpenGL lehetőséget.

Az alapértelmezett gombok:

[Balra] és [Jobbra]: séta
[Ctrl]: gyorsabb séta
[Szóköz]: ugrás
[Le]: bizonyos helyeken Charlie belemerül a vízbe

[Ctrl + P]: játék szüneteltetése
[Alt + Enter ]: swich teljes képernyő és ablakos mód között

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Könnyed, Indie
Megjelenés
2018. 02. 19.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Wiering Software
Cikkszám
DIGI01671
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ