Chaos Caves

Chaos Caves

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 966 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Vezess, célozz, lőj. Fúrjon vagy markoljon a meneküléshez. Ez ennyire egyszerű.

A szokásos játék folyamatos forduló, ahol mindenki véletlenszerű fegyvereket (RPG, Laser, Grenade, C4, Bouncer vagy Nuke) és 3 segédprogramot (markoló, tolóerő és fúró) kap, és az 5 biománál játszik, mindegyik egyedi elemekkel. (pl. a Jégbarlang csúszós, tehát a meredekebb lejtőkön való felkeléshez szükséged lesz a löket rakétájára).

Minden forduló csak körülbelül egy percig tart, és ha egy játékos meghalt, hirtelen halál lesz mindenki számára, így minden játékos élvezheti non-stop szórakozását.

A Gamepad vezérlői teljes mértékben támogatottak, és egy játékos legfeljebb 5 játékos számára képes lejátszani a billentyűzetet.

Egyjátékos módban el kell pusztítania a tornyokat, amelyek közül néhány árnyékolt (érintse meg a pajzsvezérlőt a járműjével a letiltáshoz) - gyakorolhatja mind a fegyvereket, mind az akrobatikát.

Nem biztos? Próbálja ki az ingyenes verziót (ezen az oldalon a „Demo letöltése” gombot), amely megegyezik a teljes játékkal, kivéve, ha csak az osztály RPG fegyvere elérhető (ez a játék legkiegyensúlyozottabb fegyvere).

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2010.10.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Waz Games
Cikkszám
DIGI01658
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ